Τα παιδιά που φέρουν σημάδια κακοποίησης , ζήτησαν βοήθεια από μια γειτόνισσα.Το Χαμόγελο του παιδιού ανέλαβε την φροντίδα τους

Ένα δράμα φαίνεται ότι ζούσαν δύο ανήλικα παιδιά στην Ζάκυνθο, ηλικίας 9 και 12 ετών, από την ίδια τους τη μάνα που φέρεται να τα κακοποιούσε επί χρόνια.

Η νέα κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών ήρθε στο φως της δημοσιότητας , σύμφωνα με το imerazante.gr μετά την αυτοκτονία του 49χρονου πατέρα τους στη Ζάκυνθο, στον Άγιο Δημήτριο πριν από λίγες ημέρες, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο και πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα άφησε σημειώματα.

Τα παιδιά του 49χρονου, 12 και 9 ετών έφυγαν από το σπίτι που ζούσαν με την μητέρα τους ζητώντας βοήθεια από γειτόνισσα της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η 49χρονη μητέρα κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά εδώ και 3 χρόνια…
Η γυναίκα στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη μητέρα με τα παιδιά να διακομίζονται στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Μετά από εξέταση των ιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα των παιδιών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε την φροντίδα των δυο ανηλίκων με την μητέρα να αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα.

Έρευνα για το περιστατικό κακοποίησης πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλυκών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook