Η 49χρονη γυναίκα είχε υιοθετήσει μαζί με τον σύζυγο της πριν από τρία χρόνια τα παιδιά και τα κακοποιούσε , δέρνοντας τα από την αρχή.

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Ζακύνθου μετά την αποκάλυψη ότι μια 49χρονη μητέρα κακοποιούσε επί τρία χρόνια τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 9 και 12 ετών.

Η γυναίκα μαζί με τον σύζυγο της είχαν υιοθετήσει τα δύο παιδιά , το αγοράκι 12 ετών σήμερα και το κορίτσι 9 ετών αλλά όπως αποκαλύφθηκε από την αρχή τα ανήλικα ήταν θύματα κακοποίησης από τη γυναίκα που τα έδερνε.

Το κουβάρι της κακοποίησης των δύο παιδιών ξετυλίχτηκε λίγες μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της 49χρονης που αυτοκτόνησε και ίσως φωτίζει άγνωστες πτυχές της οικογενειακής τραγωδίας.

Το εξοργιστικό μάλιστα είναι ότι 49χρονη χήρα είχε κάνει και μια ανάρτηση για την κηδεία όπου ζητούσε χρήματα για τα παιδιά της.

«Αντί για στεφάνι, όποιος θέλει, να αφήσει κάτι για τα παιδιά μου», έγραφε στο Facebook με τον κόσμο μάλιστα στα σχόλια να προτείνει να στήσουν έναν κουμπαρά για την ενίσχυση της μάνας και των παιδιών της.


Πως συνελήφθη η 49χρονη
Χτες ο 12χρονος μη αντέχοντας άλλο τα όσα εφιαλτικά βίωνε με την αδελφή του πήγε για βοήθεια στη γειτόνισσα και της εξιστόρησε το δράμα που ζούσε με την αδελφή του. Εκείνη δεν έχασε λεπτό και ενημέρωσε “Το Χαμόγελο Του Παιδιού” το οποίο με τη σειρά του επικοινώνησε και κατήγγειλε για το περιστατικό της ενδοικογενειακής βίας και κακοποίησης το Α.Τ. Αλυκών Ζακύνθου.

Όπως είπε ο 12χρονος στη γειτόνισσα η μητέρα του, σχεδόν σε καθημερινή βάση για όλο το διάστημα της συμβίωσης τους, από την αρχή της υιοθεσίας τους, τον χτυπά.

Μετά την καταγγελία ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος μαζί με αστυνομικούς πήγαν στο σπίτι όπου ήταν η θετή μητέρα με τα ανήλικα παιδιά και οδηγήθηκαν όλοι μαζί στο οικείο Α.Τ. Παράλληλα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ζακύνθου ο οποίος έδωσε παραγγελία για την ανωμοτί μαρτυρική εξέταση των ανηλίκων.

Τα χτυπούσε στο κεφάλι και τον λαιμό
Από τη προανάκριση προέκυψε ότι, η μητέρα ασκούσε σωματική βία με τα χέρια, χτυπώντας τον 12χρονο στο κεφάλι, στο λαιμό και στον ώμο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες (εκδορές και μώλωπες) ενώ παράλληλα \ασκούσε με τα χέρια της σωματική βία στην 9χρονη χτυπώντας την επίσης στο κεφάλι.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε ότι η μητέρα τους από το έτος 2020, ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία σε βάρος των δύο παιδιών.

Η κατηγορούμενη συνελήφθη για παράβαση του Νόμου “περί ενδοοικογενειακής βίας” και με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Τα δύο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν από αστυνομικούς στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου προκειμένου να εξετασθούν, ενώ με το πέρας των εξετάσεων παρέμειναν νοσηλευόμενα στην παιδιατρική κλινική.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook