Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα της 28χρονης Κυριακής στον άνθρωπο που συνόδευε την κόρη του το μοιραίο βράδυ και ήταν μπροστά στην άγρια δολοφονία της. Τα σπαρακτικά λόγια και η έκκληση του να συναντηθούν

Ο νεαρός που ήταν φίλος της 28χρονης Κυριακής ήταν μαζί της το βράδυ που πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων να ζητήσει βοήθεια γιατί φοβόταν τον πρώην σύντροφο της που την παρακολουθούσε. Μάλιστα του είχε μιλήσει για όσα κακοποιητικά βίωνε από τον δράστη. Ο άνθρωπος αυτός ήταν μπροστά στη δολοφονική επίθεση και ήταν αυτός που φώναζε βοήθεια , ένα ασθενοφόρο τη σκοτώνει όπως ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα της Πρωταπριλιάς..

Σύμφωνα με το Πρωϊνό του ΑΝΤ1 την ημέρα που ο πατέρας οδηγούσε την αδικοχαμένη κόρη του στην τελευταία της κατοικία, έστειλε μήνυμα στον νεαρό αυτό , ζητώντας του να συναντηθούν, γράφοντας του με σπαρακτικά λόγια:
«Γεια σου… είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας… είναι δύσκολη ημέρα για όλους μας μα πιο πολύ για μένα… θέλω να είσαι δυνατός και γερός… σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω… αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή, όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις, να είσαι δυνατός.

«To έγκλημα ήταν προμελετημένο»
Την ίδια ώρα, για ένα «προμελετημένο» και «μεθοδευμένο» έγκλημα κάνει λόγο η πλευρά του πατέρα της αδικοχαμένης 28χρονης Κυριακής,

Η συνήγορος του πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε την περασμένη Δευτέρα, έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων, Ελένη Μαζαράκη, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», υπογράμμισε ότι το έγκλημα ήταν μεθοδευμένο και προμελετημένο και ο δράστης ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του.

«Ο πατέρας της Κυριακής, είχε υποψίες ότι το παιδί του δεχόταν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον δράστη, αλλά δεν είχε γνώση γιατί η Κυριακή τα έκρυβε αυτά για να μην τον στεναχωρήσει», ανέφερε στη συνέχεια.
Η κυρία Μαζαράκη, σχολιάζοντας τα όσα υποστηρίζει ο δράστης για τα ψυχιατρικά του προβλήματα και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, τόνισε ότι πρόκειται για τεχνάσματα που χρησιμοποιεί για να πέσει στα μαλακά, κάτι που πιστοποιούν με τις γνωματεύσεις τους και οι 4 δημόσιοι ψυχίατροι που τον εξέτασαν.

Πως αντιδρούν οι συγγενείς της 28χρονης στην απόπειρα αυτοκτονίας του δράστη – Οργή για τον φρουρό 
Η αντίδραση των ανθρώπων από το περιβάλλον της δολοφονημένης Κυριακής στην απόπειρα αυτοκτονίας του δολοφόνου της είναι έντονη. Ο ξάδερφος της 28χρονης Κυριακής σχολίασε το γεγονός στο «Πρωινό του ΑΝΤ1»…

«Λόγω του κ… για να πέσουν όχι τα φώτα πάνω του, για να πέσει στα μαλακά και καλά ότι θέλει να αυτοκτονήσει, ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του. Δεν το κόβω λογικό γιατί από πού κι ως πού, ρε φίλε, μπορεί να λέει κάποιος ή να σηκώσει το μαχαίρι, να λέει έχω ψυχολογικά» λέει με φανερό εκνευρισμό ο συγγενής της Κυριακής.
«Ας βάλουν κάποιους να του κάνουν γνωμάτευση. Όταν πας για ψυχολογικά, πέφτεις στα ελάχιστα και μετά βγαίνεις. Έφυγε λάδι και ζήτησε βοήθεια από το κράτος, εγώ ζητάω να δικαιωθεί, να δικαιωθεί η μνήμη της τώρα. Καταρχήν θέλω να πάει μέσα και να μην βγει ποτέ», είπε ο ξάδερφος της 28χρονης.

«Όλα του τα χρόνια να τα περάσει μέσα, να ψοφήσει μέσα αν γίνεται. Να μην βγει ποτέ, να μην του χαρίσει η Δικαιοσύνη. Δίπλα στον φρουρό γιατί δεν βγήκε; Τι αν έβγαζε το όπλο;

Να έριχνε μια στον αέρα ή να έμπαινε μπροστά, η δουλειά τους είναι. Θέλω να τιμωρηθούν και όχι μόνο, και ο φρουρός και οι από πάνω! Γιατί υπάρχουν και οι υψηλόβαθμοι που τους έβαλαν εκεί! Αυτό δεν θα γίνει ποτέ, γιατί είμαστε μια χώρα που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Θα σταθώ στην οικογένεια δίπλα.

Ζούμε σε μια κοινωνία που είναι πολύ… Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος με αυτά που γίνονται», είπε στο τέλος ο ξάδερφος της αδικοχαμένης Κυριακής.


Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook