Ο καθηγητής έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά βγαίνοντας από τα δικαστήρια. Κατηγορείται για ασέλγεια και παρενόχληση μαθήτριας την οποία κυνήγησε μέσα στο σχολείο.

Πρόκειται για καθηγητή Βιολογίας σε Λύκειο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος μόλις έχει βγεί από τα δικαστήρια απ όπου πήρε αναβολή κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας που τον κατήγγειλε και συνελήφθη.

Μόλις βλέπει τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν , όπως φαίνεται στο βίντεο του MEGA , πλησιάζει και αρχίζει να τραγουδάει Ξυλούρη …Μου ζητάνε να χαμηλώσω τα φτερά μου… Αυτή είναι η αντίδραση του όταν τον ρωτούν για την κατηγορία της παρενόχλησης της μαθήτριας . Επίσης σταυροκοπιέται και λέει : “Δέχτηκα επίθεση από σκευωρία . Η κατάσταση της υγείας μου δεν είναι καλή και πρέπει να πάνω για εξετάσεις. Το τελευταίο που θα σας πω είναι … και αρχίζει το τραγούδι. Σηκώνει επίσης τα χέρια του στον ουρανό , φοράει το καπέλο του φεύγει….

Όπως λέγεται είχε ντυθεί ακόμα και … νίντζα στο σχολείο

Σε βάρος του έχει γίνει καταγγελία από 17χρονη μαθήτρια του σχολείου που διδάσκει για σεξουαλική παρενόχληση και ασέλγεια.

Η καταγγελία της 17χρονης έγινε χθες το πρωί, με τον καθηγητή να συλλαμβάνεται.

«Ο καθηγητής βιολογίας της ανήλικης, την πλησίασε με απειλητική διάθεση και εκείνη έτρεξε στο γραφείο της Διευθύντριας. Κλείδωσαν την πόρτα και ειδοποίησαν την αστυνομία».

Η ανήλικη ανέφερε πως δέχτηκε για ακόμα μια φορά σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της. Ενημέρωσε τον πατέρα της και πλέον περιμένει την τιμωρία του.

«Η ανήλικη κατέθεσε πως ο καθηγητής από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024 την θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα. Γίνεται μνεία πως εκείνη τη μέρα δεν εργαζόταν καθώς βρισκόταν σε κανονική άδεια».

Ο καθηγητής μεταφέρθηκε από το σχολείο σε αστυνομικό τμήμα και το πρωί στο δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης, με τον ίδιο να μην επιχειρεί να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες. Τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την έξοδό του.

Ο καθηγητής που από την αρχή της χρονιάς διδάσκει βιολογία σε μαθητές του 3ου Λυκείου της Αλεξανδρούπολης, αφέθηκε ελεύθερος με όρους να μην πλησιάζει το σχολείο αλλά και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε.

Τόσο η καταγγελία της μαθήτριας όσο και η παρουσία του καθηγητή στα δικαστήρια, εγείρουν ερωτηματικά λόγω της συμπεριφοράς του ενώ είναι απορίας άξιον κατά πόσο μπορεί να διδάσκει τα παιδιά.

Η δίκη του θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη και αφέθηκε ελεύθερος . Ο εκπαιδευτικός, εις βάρους του οποίου είχε ήδη δοθεί εντολή για διενέργεια ΕΔΕ, βρισκεται εκτός σχολικού πλαισίου με προφορική εντολή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εβρου, η οποία θα γίνει έγγραφη μετά την γνωμοδότηση απο το Πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook