Σε κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη νοσηλεύεται συνοδηγός του αυτοκινήτου μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη 511.

Η 22χρονη, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ μετά το τροχαίο στην λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στην περιοχή του Μαρκόπουλου, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο του 27χρονου οδηγού του αυτοκινήτου και τον σοβαρό τραυματισμό της συνοδηγού. Κανείς από τους δύο δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Στο πλευρό της η μητέρα και η αδελφή της
«Είναι το κεφάλι της πολύ σοβαρά χτυπημένο. Κρίνουν μη αναστρέψιμη την κατάστασή της. Προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή. Ήταν στο ίδιο νοσοκομείο και τα δύο παιδιά. Περιμέναμε τα αποτελέσματα και για τα δύο παιδιά. Για το ένα ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Για το δεύτερο, την κόρη μου, σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις», λέει η μητέρα της 21χρονης μιλώντας στο MEGA.

Η νεαρή νοσηλεύεται στο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, με τη μητέρα και την αδερφή της να είναι συνεχώς στο πλευρό της.

Βίντεο σοκ
Το ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο, σοκάρει. Κάμερα ασφαλείας καταγράφει την τρελή πορεία του οχήματος, με οδηγό έναν 27χρονο και συνοδηγό την 21χρονη φίλη του. Ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και καρφώνεται σε δύο κολόνες. Ο θάνατός του, ακαριαίος, με τη συνοδηγό να μεταφέρεται βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.
Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης, οι κολόνες ξηλώθηκαν από το έδαφος. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν μία άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε ώρα να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβάτες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook