Πρόκειται για τον τηλεφωνητή της Αμέσης Δράσης που είπε στο θύμα το απίστευτο ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί.

Ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης , στον οποίο τηλεφώνησε η 28χρονη Κυριακή πριν δολοφονηθεί ζητώντας βοήθεια , δεν κατάλαβε την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και μετά τη δολοφονία της κοπέλας πάλι δείχνει ότι δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα της 28χρονης Κυριακής στην Αμεση Δράση, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ελάχιστα λεπτά πριν την δολοφονία της έρχεται στο φως της δημοσιότητας, από το LiveNews.

Στο απόσπασμα ακούγεται να μιλάει ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης με την άτυχη κοπέλα και – ενώ ακούει την στιγμή της δολοφονίας, την φωνή του δράστη και τον κόσμο που φώναζε «την σκότωσε», – φαίνεται να μην έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί – ποιος μαχαίρωσε ποιον.

Θεωρούσε μάλιστα ότι ο 39χρονος είχε μαχαιρώσει τον φίλο της Κυριακής, που συνόδευε την άτυχη κοπέλα στο αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα, φωνάζει και σε έναν συνάδελφό του να έρθει να ακούσει και αυτός τα όσα δραματικά διαδραματίζονται.

«Έχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει

Στη συνέχεια ακούγεται να ρωτάει αν η κοπέλα τον ακούει ακόμα και μετά τη δολοφονία της!

Τηλεφωνητής Άμεσης Δράσης: Με ακούτε;

Στη συνέχεια, ακούγεται να περιγράφει σε συναδέλφους του: «Πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές»!

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης δηλαδή, ακόμα και μετά τη δολοφονία, νομίζει ότι το θύμα δεν είναι η κοπέλα αλλά… ο φίλος της, που πήγε να την προστατεύσει από τον πρώην της.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες ο τηλέφωνητής της Άμεσης Δράσης ,νεαρός αστυνομικός, απομακρύνθηκε από τη θέση μετά την ανεπάρκεια που επέδειξε και ερευνάται στο πλαίσιο της ΕΔΕ που έχει διαταχθεί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook