Με τσιτάτα και τον ισχυρισμό ότι είναι θύμα σκευωρίας υπερασπίζεται τον εαυτό του ο καθηγητής της Βιολογίας που κατηγορείται για παρενόχληση μαθήτριας.

Μιλώντας στο MEGA χρησιμοποιεί ατάκες του Μαχάτμα Γκάντι πριν από σχεδόν έναν αιώνα και λόγια του Νίκου Γκάλη.

Ο καθηγητής της Βιολογίας που κατηγορείται για ασέλγεια και σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 17χρονης μαθήτρια ς στην Αλεξανδρούπολη, μετά από καταγγελία της. δηλώνει αθώος και επαναλαμβάνει πως είναι θύμα σκευωρίας.

Πάντως αρνείται να μπει σε λεπτομέρειες για την υπόθεση που κατηγορείται. Θα το κάνει όπως λέει, όταν αθωωθεί. Η ανήλικη μαθήτρια πάντως να επιμένει πως ο εκπαιδευτικός την παρενοχλούσε από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ο 46χρονος λέει ότι : «Η εκπαίδευση είναι τέχνη και καμιά φορά δικαιολογεί και θεατρική παράσταση ».

Προστρέχοντας σε μια φράση του Γκάντι είπε όταν σε κυνηγούν πολλοί κάτι καλό έχεις κάνει.

Αναφερόμενος στον Νίκο Γκάλη , είπε «τόσο πληρώνομαι , τόσο παίζω».

Για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στο σχολείο που εργάζεται ανέφερε: «Πήγα με την στολή εξόδου και με χαρακτήρισαν νίντζα».

Η εξομολόγησή του στο Live News γίνεται λίγες ώρες μετά από  το σόου που έδωσε έξω από τα δικαστήρια,  ο ίδιος βγαίνοντας άρχισε μπροστά στις κάμερες να τραγουδάει.

«Δεν ντύθηκα νίντζα, είναι τέχνη η εκπαίδευση»
Ο 46χρονος καθηγητής συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα.

17χρονη μαθήτρια μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας και κλειδώθηκε μαζί της, επειδή όπως ανέφερε ο εκπαιδευτικός την κυνηγούσε στην αυλή.

Ο καθηγητής βιολογίας συνελήφθη και μετά την προθεσμία που πήρε αναμένεται να απολογηθεί αύριο το πρωί.
«Τα παιδιά είναι σαν το αέριο, όσο το πιέζεις μαζεύεται», σχολίασε ο καθηγητής.

«Υπηρετώ σε αυτό το σχολείο πάνω από 20 χρόνια»
«Το κατηγορητήριο είναι για διατάραξη ησυχίας στο σχολείο, που υπηρετώ για πάνω από δέκα χρόνια, και θα καταπέσει πολύ σύντομα. Το κατηγορητήριο λέει και για απειλή. Είναι όλα συκοφαντίες», είπε ο καθηγητής μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αναφορικά με την 17χρονη μαθήτρια που έκανε την καταγγελία είπε: «Είμαστε με την οικογένειά της για πάνω από 20 χρόνια φίλοι. Δεν έχω στείλει κανένα γραπτό μήνυμα. Στο πλαίσιο του μαθήματος, την βοηθάω γιατί στην Βιολογία είναι λίγο πίσω, έχουμε μια ανταλλαγή σημειώσεων».

«Πιστεύω στην αξιολόγηση με τον σωστό τρόπο», επεσήμανε σχετικά με τις αξιολογήσεις εκπαιδευτικών που γίνονται και επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος έχει περάσει από την διαδικασία της αξιολόγησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook