Η 63 χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε καρέκλα και ο γιός στο κρεβάτι της μητέρας του. Οι συνεχείς καβγάδες και οι θόρυβοι που άκουσαν οι γείτονες.

Τον γρίφο του διπλού εγκλήματος σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη προσπαθούν να λύσουν οι Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε μία καρέκλα στο σαλόνι, ενώ ο 36χρονος βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του, ωστόσο από την πρώτη εικόνα φαίνεται πως δεν δέχθηκε εκεί τον πυροβολισμό χωρίς όμως ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί η «διαδρομή» που ακολούθησε για να καταλήξει στο δωμάτιο της μητέρας του.

Όπως διαπιστώθηκε, από τον ιατροδικαστή,  μητέρα και γιος δεν πέθαναν την ίδια χρονική στιγμή

Ο γιος, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η μητέρα, η οποία έφερε τραύμα στο κεφάλι, ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα.

Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και την γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία. Βρέθηκαν άλλωστε ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα στο σπίτι έως το κρεβάτι που κατέληξε, οπότε εικάζεται ότι μετά τον πυροβολισμό έκανε μερικά βήματα μέχρι την κρεβατοκάμαρα της μητέρας του.

Στο διαμέρισμα βρέθηκε και μια καραμπίνα, η οποία, όμως, εντοπίστηκε μακριά από τις σορούς των δύο ανθρώπων και εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι Αρχές εξετάζουν ως το σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Όλα τα ενδεχόμενα όμως είναι ακόμα ανοιχτά. Έτσι δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο της δολοφονίας από τρίτο πρόσωπο που μπήκε στο σπίτι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η 63χρονη γυναίκα δούλευε σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας, ο γιός ο οποίος περιγράφεται ως εσωστρεφής σε περιστασιακές δουλειές ως ιδιωτικός υπάλληλος. Το ακίνητο που έμεναν ήταν οικογενειακό , ενώ ο πατέρας είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια.

Πάντως, κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Παράλληλα, μια άλλη κάτοικος μιλά για ένα μυστηριώδη άνδρα με μαύρα ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κινείτο περίεργα στον ακάλυπτο χώρο της τριπλοκατοικίας.

Πάντως, κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος είχε το τελευταίο διάστημα έντονους καβγάδες με τη μητέρα του χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν γείτονες παραπονέθηκαν για τη μυρωδιά. Στο διαμέρισμα κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε την πόρτα με τους αστυνομικούς να αντικρίζουν το θλιβερό θέαμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μητέρα και γιος είχαν να εμφανιστούν στη γειτονιά από την περασμένη Πέμπτη.

Όταν οι Αρχές εισήλθαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς η 63χρονη βρέθηκε νεκρή σε μία καρέκλα και ο 36χρονος γιος της νεκρός σε ένα κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο.
Σε ένα άλλο δωμάτιο βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα που οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για το όπλο με το οποίο βρήκαν το θάνατο μητέρα και γιος.


Η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή και το σπίτι ανάστατο. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη παραβίασης, ενώ δεν λείπει κάτι από το διαμέρισμα, ενώ στο ισόγειο διέμενε η ηλικιωμένη μητέρα της 63χρονης, η οποία δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook