Ασέλγησε σε ανήλικη και την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πόδι για να μην τον καταγγείλει

Τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια ενός 64χρονου στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ένα ανήλικο κορίτσι

Το κορίτσι ήταν φιλοξενούμενο με την οικογένεια της στο σπίτι του 64χρονου άνδρα, οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της όταν έλλειπαν οι γονείς της.

Μάλιστα ο άνδρα, όπως κατήγγειλε η ανήλικη την περασμένη Δευτέρα βρήκε ευκαιρία καθώς ήταν μόνοι τους στο σπίτι μ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, να προβεί σε ασελγείς πράξεις και στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού την τραυμάτισε στο πόδι προκειμένου να μην μιλήσει.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου εντοπίστηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 64χρονος αλλοδαπός, για υπόθεση που αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος νεαρής αλλοδαπής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, στις 8 Απριλίου, ο συλληφθείς, στην οικία του σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της ανήλικης, τους οποίους φιλοξενούσε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ενώ στη συνέχεια την απείλησε με τη χρήση μαχαιριού προκειμένου να μην αναφέρει το περιστατικό και την τραυμάτισε στο πόδι.

Επιπλέον, την Τετάρτη, την ώρα που βρισκόταν εκ νέου μόνος με την ανήλικη στο σπίτι του, την πλησίασε κάνοντάς της άσεμνες προτάσεις, με την παθούσα να τρέπεται σε φυγή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook