Στο βίντεο δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής φαίνεται πως αντιδρούν οι αστυνομικοί.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων φέρνει σ το φως της δημοσιότητας, το «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 .

Στο εν λόγω βίντεο δεν αποτυπώνεται μόνο η αποτρόπαια πράξη του δράστη, αλλά και το πώς συμπεριφέρθηκαν οι Αρχές αλλά και οι άνθρωποι γύρω της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μόλις συνειδητοποιεί ο φίλος που τη συνόδευε τι έχει γίνει μπαίνει στο τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, ενώ φαίνεται να εξέρχονται οι αστυνομικοί από μέσα αλλά και ο 48χρονος φρουρός.
Είναι η στιγμή που ο φρουρός αντιλαμβάνεται την τραγωδία που έχει συμβεί μόλις 2 μέτρα μπροστά από το φυλάκιο.

Την ίδια ώρα ο φίλος της άτυχης γυναίκας φαίνεται μετά τη δολοφονία της να κατευθύνεται  αργά -αργά προς το αστυνομικό τμήμα. Την ίδια ώρα βγαίνουν από το τμήμα  και οι αστυνομικοί, με την αξιωματικό υπηρεσίας να έχει και το τηλέφωνο στο χέρι ανοικτό.

Είναι χαρακτηριστικό από τις εικόνες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας ότι όλα τα άτομα κινούνται αργά και ο μόνος που τρέχει πάνω κάτω αλαφιασμένος  είναι ο σκύλος που βρισκόταν έξω από το φυλάκιο. Ο φρουρός στο φυλάκιο που απέχει μόλις τρία βήματα από το σημείο της δολοφονίας βγαίνει αφού όλα έχουν τελειώσει και είναι πλέον αργά για την 28χρονη Κυριακή

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι αρχές επικεντρώνονται πλέον στις ενέργειες που έγιναν από τους αρμόδιους μετά τη στυγερή δολοφονία.

Ήδη διεξάγονται δύο έρευνες μία πειθαρχική και μια εισαγγελική για τις ευθύνες των αστυνομικών οργάνων.
Στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκονται 6 αστυνομικοί οι οποίοι όμως δεν έχουν αποταχθεί από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. ούτε έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά απομακρύνθηκαν και μεταφέρθηκαν σε άλλες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Διεύθυνση Μεταφορών ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα μετακινήθηκαν ο διοικητής του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και ο αστυνομικός σκοπός, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών η υποδιοικήτρια-επόπτρια και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης, ενώ στη Διεύθυνση Μεταγωγών μετακινήθηκαν η αξιωματικός υπηρεσίας και η αστυνόμος-οδηγός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook