Αθάνατος φώναζε ο κόσμος, ενώ το φέρετρο ήταν καλυμμένο με την γαλανόλευκη

Οδύνη και θρήνος από συγγενείς και φίλους στο τελευταίο αντίο στον 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο που έχασε τη ζωή του όταν  καταπλακώθηκε από τα μπάζα στο κτίριο που δούλευε για ένα δεύτερο μεροκάματο στον Πειραιά στο Πασαλιμάνι.

Η κηδεία του άτυχου αστυνομικού, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά, το μεσημέρι του Σαββάτου (20-4-24).

Σύμφωνα με το aetos-grevena.blogspot.com την στιγμή που το λευκό φέρετρο έμπαινε στον ναό, εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγγενείς, φώναξαν «αθάνατος» και άρχισαν να χειροκροτούν, τον Γρεβενιώτη Αστυνομικό που έφυγε τόσο πρόωρα αλλά και άδικα από τη ζωή.

Δεκάδες στεφάνια, κατέκλεισαν από νωρίς την Εκκλησία, αν και η επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί για στεφάνια, να διατεθούν τα χρήματα στο γηροκομείο Γρεβενών.


Μεταξύ άλλων, στεφάνια έστειλαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος, Δημήτρης Μάλλιος, ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης Αττικής αλλά και πολλές συνδικαλιστικές ενώσεις.

Σημειώνεται ότι σήμερα οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Πειραιά ο εργολάβος της οικοδομής, που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι, το πρωί της Τρίτης (16/4). Μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook