Το νεκρό βρέφος είναι κοριτσάκι 1 έτους, ενώ και η δύο γονείς είναι Ρομά με τον πατέρα να έχει συλληφθεί στο παρελθόν για πορνογραφία.

Μυστήριο με το θάνατο βρέφους 1 έτους στην Κώ που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο. Και οι δύο γονείς του βρέφους , που είναι Ρομά και έχουν άλλο ένα αγοράκι 2 ετών, κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα.

Τα πρώτα ευρήματα και οι ενδείξεις για το νεκρό κοριτσάκι προκαλούν φρίκη. Το βρέφος που βρέθηκε φέρει εκδορές, εκχυμώσεις, ενώ υπάρχουν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο πατέρας του βρέφους κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για πορνογραφία.

Σύμφωνα με τα όσα έγινα γνωστά η 24χρονη μητέρα που είναι έγκυος λίγο μετά τις 7 το βράδυ χτες βρήκε να βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του και προσπάθησε να το συνεφέρει ενώ έβαλε και τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Προσέτρεξαν οι γείτονες και ένας από αυτούς προσπάθησε να παράσχει στο μωρό τις πρώτες βοήθειες.

Στις 20:25 έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και προχώρησαν σε ανάνηψη.

Στις 20:32 το βρέφος παρέλαβαν οι εφημερεύοντες γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν ανέπνεε. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, το βρέφος κατέληξε στις 20:45.

Στη συνέχεια, οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος είχε μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του και εντόπισαν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσαν την αστυνομία, όπου κατά τον έλεγχο της σορού επιβεβαίωσαν και εκείνοι τα όσα ανέφεραν οι γιατροί.

Οι γονείς ανέφεραν στις Αρχές ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με τα ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, δήλωσαν άγνοια.
Στο άτυχο βρέφος θα γίνει σήμερα νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του. Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ στο διαμέρισμα της οικογένειας θα γίνει αυτοψία. Η αστυνομία έχει λάβει καταθέσεις τόσο από τους γείτονες όσο από τους γιατρούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook