Ο άνδρας αναζητείτο από χτές ως ύποπτος για τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμα το περασμένο Σ’αββατο. Κινδύνευσαν αν 6 ένοικοι που είχαν εγκλωβιστεί.

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικοί που τον θεωρούν ως ύποπτ ογια τη φωτιά που ξέσπασε στις 20 Απριλίου Απριλίου σε διαμέρισμα στη Ριζούπολη το επί της οδού Γάγγρας.

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος αναζητούνταν από χθες και συνελήφθη την Κυριακή 21 Απριλίου. Την ερχόμενη Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογθεί.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γειτόνων ο άνδρας που συνελήφθη είχε απειλήσει ότι θα βάλει φωτιά και το έκανε

Βίντεο και φωτογραφίες:

@aspinoulas

Φωτιά Ριζούπολη Αθήνα #fire #athens #buildingsite

♬ πρωτότυπος ήχος – Αλεξανδρος Σπινουλας

Υπενθυμίζεται πως η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου γύρω στις 15.20 το Σάββατο 20 Απριλίου και οι πυροσβεστικές δυνάμεις απομάκρυναν σε ασφαλές σημείο έξι άτομα ( ανάμεσα τους και ένα παιδί) από την πολυκατοικία που δεν πρόλαβαν να βγούν έξω και εγκλωβίστηκαν στα πίσω μπαλκόνια περιμένοντας βοήθεια . Για τον απεγκλωβισμό τους χρησιμοποιήθηκαν κλιμακοφόρα οχήματα ενώ οι διασώστες τους παρείχαν οξυγόνο και μεταγέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο καθώς είχαν εισπεύσει καπνούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook