Αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας τα χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες μέρες.

«Σκόνη είναι θα περάσει», γράφει ο μετεωρολόγος και διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτηση του σημειώνοντας ότι: Ο καιρός από Τετάρτη και μετά “γυρίζει” σε Δ-ΒΔ και περίπου μέχρι το τέλος της εβδομάδος η σκόνη δεν θα μας απασχολήσει ξανά».

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ , ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ! Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Αυξημένη η σκόνη το επόμενο διήμερο, με τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις αύριο Τρίτη . Υπομονή μέχρι τομεσημέρι της Τετάρτης όπου θα απομακρυνθεί γρήγορα από δυτικά προς ανατολικά. Ο καιρός από Τετάρτη και μετά “γυρίζει” σε Δ-ΒΔ και περίπου μέχρι το τέλος της εβδομάδος η σκόνη δεν θα μας απασχολήσει ξανά .

Για άνοδο της θερμοκρασίας ακόμη και με 35 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου μιλώντας παράλληλα για λασποβροχές:

«Την Τρίτη αξιόλογες λασποβροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια σε συνδυασμό με σχετική ψύχρα στα βόρεια (15-19 βαθμούς), στους 21-25 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Αττική, ενώ έντονο θα είναι το ανοιξιάτικο συννεφόκαμα στα δυτικά και νότια με τη θερμοκρασία στους 28 με 30 και στη βόρεια Κρήτη στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook