Σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις για το φόβο της αναζωπύρωσης λόγω των ανέμων.

Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νησί της Πάρου και συγκεκριμένα στην περιοχή Πυργάκι της Παροικιάς.

Λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις,  όπως αναφέρει το cyclades24.gr ενώ είναι σε κατοικημένη περιοχή με τους Πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες. Μάλιστα, στάλθηκαν και επείγουσες ειδοποιήσεις απο το 112 για να απομακρυνθεί ο κόσμος απο την περιοχή και να κατευθυνθούν προς την παραλία της Παροικιάς.

Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την Πάρο όσο και από τη Νάξο (έστειλε 2 οχήματα), ενώ και εναέριο μέσο έσπευσε στο σημείο, βοηθώντας στο να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μπιζάς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, τονίζοντας πως μπορεί η κατάσταση στο νησί, να έχει τεθεί υπό έλεγχο, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή, αφού οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν αυτή την ώρα, μπορούν να αναζωπυρώσουν ξανά τη φωτιά.

Πιο αναλυτικά επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 1 Ε/Π, ενώ μετέβησαν ακτοπλοϊκώς από την Νάξο 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει σημαντική συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook