Στο σημείο της άγριας συμπλοκής έφτασαν ασθενοφόρο και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, Νεκρός είναι ένας νεαρός ηλικίας περίπου 20 - 23 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε φέροντας τραύματα στο λαιμό, μάλλον από μαχαίρι.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με όπλα και μαχαίρια που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό νιχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν με μαχαίρι άλλα δύο άτομα, εκ των οποίων ένας 26χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό» καθώς φέρει τραύμα στο μηρό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 03:40 ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε ένα άνδρα εν ζωή, που έφερε τραύμα στο λαιμό, και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου μετά από λίγη ώρα κατέληξε.
Παράλληλα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και ένας 26χρονος άνδρας με τραύμα στην κοιλιακή χώρα από πυροβολισμό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν ένα όπλο μέσα σε μια γλάστρα καθώς και ένα κάλυκα των 9 χιλιοστών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα η μία παρέα βρισκόταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο και η δεύτερη έξω, όταν βγήκαν τα πέντε άτομα από το κλαμπ ξεκίνησε ο καβγάς με την παρέα των τεσσάρων ατόμων. Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε όπλο αλλά δεν πρόλαβε να πυροβολήσει γιατί πιθανότατα έπαθε εμπλοκή. Ένας από την άλλη παρέα τον τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό με μαχαίρι. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν με μαχαίρι άλλα δύο άτομα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν περισυλλέξει από το σημείο μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν σταλεί για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ δεν βρέθηκαν μαχαίρια. Επίσης συλλέγουν βίντεο από υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να γίνουν οι έρευνες.

Εικόνες από το σημείο της φονικής συμπλοκής 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook