Για ασήμαντη αφορμή φαίνεται να έγινε η φονική συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο με τους αστυνομικούς να «σαρώνουν» το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για τον εντοπισμό του δράστη.

Την ίδια ώρα, ένα νέο βίντεο που φέρνει τη δημοσιότητα το Mega δείχνει τα δραματικά λεπτά μετά τη δολοφονία. Σε αυτό φαίνεται ο 23χρονος να κείτεται στο έδαφος με τους αστυνομικούς που βρίσκονται κοντά του να προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες μετά τη μαχαιριά που δέχτηκε από τον δράστη.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα περίπου στις 4:40, επί της Λεωφόρου Κηφισίας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις όπου εντόπισαν κάλυκα 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι τοποθετημένο σε μία γλάστρα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο και τον άλλον να βγάζει μαχαίρι για να αμυνθεί.

Εκτός από τον 23χρονο που ξεψύχησε κατά το περιστατικό, τραυματίστηκε κι ένας 26χρονος ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα αλλά και ένα ακόμη άτομο το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός φέρνοντας ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εξετάζουν αν υπάρχει κι άλλο μαχαίρι στη συμπλοκή. Δηλαδή αν ο δράστης μαχαίρωσε στον λαιμό τον 23χρονο και η παρέα του τα άλλα δύο άτομα.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας εξετάζεται το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το 22άρι όπλο με φυσίγγιο που βρέθηκε μετά την φονική συμπλοκή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook