Διασωληνωμένο στην Εντατική του νοσοκομείου Παίδων είναι το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα, τη γιαγιά και τα δύο αδελφάκια.

Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην οδό Πειραιώς, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε μια πενταμελή οικογένεια με τρία παιδιά.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση επικράτησε πανικός στο σημείο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ενώ πολίτες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30, βράδυ Τετάρτης, στην Πειραιώς, λίγο πριν τη συμβολή με τον Κηφισό, στο ρεύμα προς Αθήνας.

Ένας 26χρονος οδηγός παρέσυρε 5 άτομα και συγκεκριμένα μια μητέρα 33χρόνων, τη γιαγιά 53 και τρία αδελφάκια 5, 8 και 10 ετών, ενώ διέσχιζαν τον δρόμο για να περάσουν απέναντι.

Το 5χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και διαωληνώθηκε στο Τζάνειο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί βρίσκονται και τα άλλα αδέρφια του, που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Η 33χρονη και η 53χρονη μητέρα της νοσηλεύονται στον Ερυθρό με κάταγμα στην κνήμη και το γόνατο.

Ο 26χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στην Τροχαία Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στους αστυνομικούς πως δεν είδε τα άτομα, με αποτέλεσμα να τα παρασύρει με το όχημά του.

«Τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο», φώναζε ο οδηγός

Εν τω μεταξύ, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία ο 5χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ που οδηγούσε ο 26χρονος, κινούμενο στην αριστερή λωρίδα επί της οδού Πειραιώς, στο ρεύμα προς Αθήνα, δεν πρόλαβε να φρενάρει όταν είδε μπροστά του τους πέντε πεζούς, οι οποίοι εκείνη την ώρα διέσχιζαν κάθετα το δρόμο, στο ύψος του εμπορικού πάρκου.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι το ατύχημα να προκλήθηκε εξαιτίας της ταχύτητας του αυτοκινήτου, η οποία ενδεχομένως να ήταν μεγαλύτερη του επιτρεπόμενου ορίου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το σημείο είναι «τυφλό» για όσους πεζούς περνούν απέναντι στην Πειραιώς.

Την ίδια ώρα, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το σοκ που υπέστη ο οδηγός μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του και αντίκρυσε τα παιδιά τραυματισμένα. Όπως λέει, ο 26χρονος φώναζε «τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο».

«Μετά τα το ατύχημα, όπως σχολάω από τη δουλειά, περνάω το στενό να πάω στον πατέρα μου και βλέπω τον οδηγό. Φώναζε, έλεγε “τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Τα παιδάκια θέλω να δω αν είναι καλά”. Είχε τρελαθεί. Είχε σπάσει το τζάμι το μπροστά του αυτοκινήτου, το παρμπρίζ. Το αμάξι ήταν στην αριστερή λωρίδα παρκαρισμένο. Και είχε παντού ασθενοφόρα», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook