Τον προκλητικό ισχυρισμό ότι τον προκάλεσε το ανήλικο βαφτιστήρι του καθώς και ότι είναι άρρωστος προέβαλε ο 50χρονος που κατηγορείται για βιασμό.

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Ηρακλείου Κρήτης, κρίθηκε ο 50χρονος νονός, που κατηγορείται ότι ασέλγησε στο βαφτιστήρι του, από την ηλικία των 9 ετών και για τέσσερα χρόνια. Μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο 50χρονος ομολόγησε τις πράξεις γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχει βίντεο που δείχνει την ερωτική περίπτυξη του βαφτιστηριού και του νονού του

Ωστόσο, ο νονός κράτησε μια προκλητική στάση, καθώς ομολόγησε δύο περιπτώσεις από τις 10 που κατήγγειλε το βαφτιστήρι του, που πλέον έχει ενηλικιωθεί, για όσα έγιναν. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος.

Ο 50χρονος απολογήθηκε για τις κακουργηματικές διώξεις της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου που του αποδίδονται, οι οποίες αφορούν σε δύο ακόμη κορίτσια: την αδερφή του βαφτιστηριού του, που κατήγγειλε τα γεγονότα, αλλά και την αδερφή ενός άλλου βαφτιστηριού του, που εκμεταλλευόταν.

Επίσης κατηγορείται και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, αφού στην κατοχή του φαίνεται πως βρέθηκε κάρτα μνήμης με πορνογραφικό υλικό.

Από την πλευρά του ο νεαρός έχει ισχυριστεί ότι έχει συμβεί περισσότερες από 10 φορές και χωρίς να το θέλει!
Ο 50χρονος ομολόγησε τις πράξεις γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχει βίντεο που δείχνει την ερωτική περίπτυξη του βαφτιστηριού και του νονού του. Το βίντεο το τράβηξε ο ίδιος ο 50χρονος για να το έχει όπως λένε οι πληροφορίες ως απόδειξη του ισχυρισμού του ότι ο ανήλικος τότε και σήμερα 20χρονος το προκάλεσε.

Το ιστορικό της κακοποίησης
Το κουβάρι της υπόθεσης φαίνεται να ξετυλίχτηκε, όταν τα περασμένα Χριστούγεννα ο «νονός» επισκέφτηκε το σπίτι των συντέκνων του με το 20χρονο σήμερα αγόρι να αρνείται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του.
Όταν οι γονείς του αργότερα του ζήτησαν εξηγήσεις για την συμπεριφορά του, το παιδί ξέσπασε και αποκάλυψε την φρίκη που έζησε από τον πνευματικό του γονέα!

Για 4 χρόνια περίπου, ο νονός που ορκίστηκε ενώπιον του ιερέα να είναι ο πνευματικός πατέρας του , ασελγούσε σε βάρος του, ανήλικου παιδιού τραυματίζοντας το κορμάκι του και προκαλώντας ανείπωτα τραύματα στην αθώα ψυχή του.

Και κάπως έτσι, άνοιξε ο δρόμος της δικαίωσης για το 20χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας οι ασελγείς πράξεις φέρεται να τελούνταν από το 2006 έως το 2010.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook