Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα του λιμανιού στις Σπέτσες από τον δυνατό αέρα και βγήκε στην παραλία Οι ισχυροί άνεμοι που φυσούσαν στις Σπέτσες ήταν η αιτία για το ατύχημα που σημειώθηκε με θαλαμηγό στο λιμάνι του νησιού, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. Η θαλαμηγός μήκους 35 μέτρων όταν ο καπετάνιος σήκωσε την άγκυρα για να […]

Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα του λιμανιού στις Σπέτσες από τον δυνατό αέρα και βγήκε στην παραλία
Οι ισχυροί άνεμοι που φυσούσαν στις Σπέτσες ήταν η αιτία για το ατύχημα που σημειώθηκε με θαλαμηγό στο λιμάνι του νησιού, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Η θαλαμηγός μήκους 35 μέτρων όταν ο καπετάνιος σήκωσε την άγκυρα για να αποπλεύσει παρασύρθηκε από τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα , χτύπησε στην προβλήτα του λιμανιού και βγήκε στην παραλία και «κόλλησε» στα ρηχά. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το σκάφος έχει υποστεί ρήγμα στην πλώρη.

Ο ιδιοκτήτης, η γυναίκα του και τετραμελές πλήρωμα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια, ενώ ελήφθησαν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή της θαλάσσιας ρύπανσης .

Γερανός και ρυμουλκά πάνε για να το απομακρύνουν, και ίσως χρειαστεί να δουλεύουν όλη τη νύχτα για την αποκόλλησή του σκάφους .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook