Ένα νέο περιστατικό στο Μενίδι με αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε έναν ανύποπτο άνδρα ενώ γλεντούσε το μεσημέρι του Πάσχα. Αδέσποτη σφαίρα στο πόδι δέχθηκε νεαρός άνδρας ενώ γλεντούσε στην αυλή του σπιτιού ενός φίλου του σήμερα το μεσημέρι στο Μενίδι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. Η αδέσποτη σφαίρα χτύπησε το νεαρό άνδρα τραυματίζοντας τον […]

Ένα νέο περιστατικό στο Μενίδι με αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε έναν ανύποπτο άνδρα ενώ γλεντούσε το μεσημέρι του Πάσχα.

Αδέσποτη σφαίρα στο πόδι δέχθηκε νεαρός άνδρας ενώ γλεντούσε στην αυλή του σπιτιού ενός φίλου του σήμερα το μεσημέρι στο Μενίδι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. Η αδέσποτη σφαίρα χτύπησε το νεαρό άνδρα τραυματίζοντας τον στη γάμπα ενώ καθόταν αμέριμνος στο γιορτινό τραπέζι.

Ευτυχώς παρά τον τραυματισμό του στη γάμπα γλύτωσε τα χειρότερα.

Όπως είπε στο Star γιόρταζε την Κυριακή του Πάσχα στην αυλή του σπιτιού ενός φίλου του στο Μενίδι και ξαφνικά, είδε τη σφαίρα να έρχεται από ψηλά, να χτυπάει στο πάτωμα και να εξοστρακίζεται.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχει καταυλισμός Ρομά. Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν στο STAR ότι από χθες το βράδυ ακούνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα πυροβολισμούς. «Λίγο έλειψε να περάσουμε μαύρο Πάσχα», είπε ο φίλος του τραυματία και συμπλήρωσε:
«Η σφαίρα ήρθε από πάνω, χτύπησε κάτω και εξοστρακίστηκε πάνω στο πόδι του. Εμένα με έξυσε, αυτόν τον πέτυχε καλά. Μαύρο Πάσχα θα κάναμε. Εδώ πάνω είναι συνηθισμένο, κάνουμε τα στραβά μάτια, αλλά τώρα δεν πάει άλλο. Δεν ήταν σφαίρα μικρού όπλου. Το είδαμε, το είδε και η αστυνομία, την έχει πάρει την σφαίρα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook