Στο επίκεντρο των βαρύτατων ευθυνών φέρεται να βρίσκονται ο φρουρός στο φυλάκιο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και η υποδιοικήτρια.

Σοβαρές πειθαρχικές ευθύνες στους αστυνομικούς του τμήματος των Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο δολοφονήθηκε άγρια και αβοήθητη η 28χρονη Κυριακή από τον πρώην σύντροφό της, φέρεται να καταλογίζει η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, πειθαρχικές ευθύνες προκύπτουν για όλους τους αστυνομικούς που ήταν στο τμήμα με τον φρουρό και την επόπτρια, δηλαδή, την υποδιοικήτρια του ΑΤ Αγίων Αναργύρων να βρίσκονται στο κεντρικό κάδρο των ευθυνών.

Η βαρύτερη πειθαρχική ευθύνη φέρεται να αποδίδεται στον σκοπό ο οποίος ήταν μέσα στο φυλάκιο και μπροστά στα μάτια του η αδικοχαμένη Κυριακή δέχτηκε τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της.
Σημειώνεται πως βίντεο ντοκουμέντα από τη γυναικοκτονία που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, τα οποία έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν πως η 28χρονη Κυριακή, έπεσε νεκρή μόλις μία ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Το πόρισμα της ΕΔΕ αναμένεται την Παρασκευή (10/5) να υποβληθεί στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής καθώς και στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Να σημειωθεί ότι το πόρισμα της ΕΔΕ θα συμπεριληφθεί στην έρευνα που γίνεται μετά από εντολή του Εισαγγελέα για τις ποινικές ευθύνες των αστυνομικών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook