Ο καταζητούμενος και ύποπτος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας παρουσιάστηκε πριν λίγη ώρα στο τμήμα αθλητικής βίας στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Αθλητικής Βίας, ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για 31χρονο με το προσωνύμιο «Shark»( «Καρχαρίας¨), και γνωστό συνδεσμίτη  του Ολυμπιακού.

Ο “Shark” ήταν σύμφωνα με πληροφορίες από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στου Ρέντη, όπου βρήκε το θάνατο ο 31χρονος αστυνομικός από ρήψη ναυτικής φωτοβολίδας, αλλά και σε άλλα επεισόδια για τα οποία κατηγορούνται δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού.

Επίσης ο «Shark» φέρεται να έδινε εντολές επίθεσης στις ομάδες κρούσης και διαβίβαζε οδηγίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είχε φυσική παρουσία στου Ρέντη και σε άλλα επεισόδια καθοδηγώντας τους επιτιθέμενους εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος». Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί συνολικά 18 κατηγορούμενοι από τους 63 που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook