Άγνωστο αν το μωρό γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό.

Σοκάρει η υπόθεση – θρίλερ που είναι σε εξέλιξη στην Βραυρώνα με νεκρό νεογέννητο, με τους γονείς που κατάγονται από το Νεπάλ να ερευνώνται ως ύποπτοι για τη δολοφονία του.

Μετά από έρευνες, το νεκρό βρέφος βρέθηκε σε χωματερή ενώ θα γίνει γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν γεννήθηκε νεκρό ή δολοφονήθηκε μετά τη γέννησή του…

Το πτώμα του βρέφους αρχικά δεν έχει βρεθεί με τους γονείς να μην έχουν μιλήσει μέχρι τώρα , την ώρα που βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον πατέρα να πετά το βρέφος στα σκουπίδια σε κάδο απορριμμάτων έξω από ξενοδοχείο στη Βραυρώνα αλλά καθώς πέρασε το απορριμματοφόρο , άδειασε τους κάδους και το πτώμα του μωρού δεν είχε εντοπιστεί.

Ωστόσο μετά από έρευνες των αστυνομικών για το πού εναπόθεσε τα σκουπίδια το απορριμματοφόρο το νεκρό βρέφος βρέθηκε στη χωματερή στη Βραυρώνα

Οι γονείς του βρέφους,με καταγωγή από το Νεπάλ, εργάζονται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά. Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν στο ξενοδοχείο που έμενε το ζευγάρι και έκαναν έρευνα στο δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο αίματα.

Ωστόσο υλικό από βίντεο φέρεται να έχει καταγράψει τον άνδρα να πετάει στα σκουπίδια το νεογνό. Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν.

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας του βρέφους κρατείται στην Ασφάλεια ενώ η μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook