Το μωρό που γεννήθηκε ήταν μεγάλο, 3 κιλά , ήταν πάνω από 7 μηνών, είπε ο γιατρός του νοσοκομείου που πήγε το ζευγάρι με την γυναίκα να έχει ακατάσχετη αιμορραγία. Προσπάθησε να παραπλανήσει τους γιατρούς

Το μωρό που γεννήθηκε ήταν μεγάλο, 3 κιλά , ήταν πάνω από 7 μηνών, είπε ο γιατρός του νοσοκομείου που πήγε το ζευγάρι με την γυναίκα να έχει ακατάσχετη αιμορραγία.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε πεταμένο και χτυπημένο στο κεφάλι στη χωματερή στη Βραυρώνα.

Σύμφωνα με τον Alpha ο 24χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα ομολόγησε πως αυτός πέταξε το παιδί του στα σκουπίδια καθώς, όπως υποστηρίζει, γεννήθηκε νεκρό.

Για το χτύπημα που είχε στο κεφάλι το νεογέννητο, είπε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος με καταγωγή από το Νεπάλ, που δούλευε μαζί με την 30χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, ομολόγησε στις Αρχές που αυτός ήταν που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια καθώς ήταν νεκρό.

Για το χτύπημα που είχε στο κεφάλι υποστήριξε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε, ενώ είπε πως το έκανε επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από μια ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για κάτι άλλο.

Το βρέφος που βρέθηκε τυλιγμένο με σακούλα στην χωματερή είχε αίματα και έφερε κακώσεις στο κεφάλι.
«Το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο. Το χεράκι του εξείχε… Έχω πάθει σοκ», είπε στο MEGA ο Γιάννης Αϊδινιώτης, αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Μαρκοπούλου.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως εάν το βρέφος δολοφονήθηκε εν ζωή ή γεννήθηκε νεκρό.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης – Συγκλονίζει ο γιατρός 
Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η γυναίκα με καταγωγή από το Νεπάλ προσήλθε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με αιμορραγία. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο Θανάσης Δούσκος, ο γυναικολόγος που την εξέτασε, ισχυρίστηκε ότι είχε αδιαθετήσει, ωστόσο μετά από εξέταση οι γιατροί διαπίστωσαν πως η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό.
«Στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον 3 κιλά τελειόμηνου. Την ρώτησαν που είναι το έμβρυο. Άρχισε με υπεκφυγές να λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος, ότι δεν ήξερε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία», είπε ο κ. Δούσκος.
Ο γυναικολόγος ανέφερε πως οι γονείς του βρέφους έδειξαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση.

Οι γονείς του βρέφους έχουν συλληφθεί από τις Αρχές. Η μητέρα του βρέφους νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook