Φαίνεται πως το 5χρονο αγοράκι αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου και όταν 'εφτασαν στον παιδικό σταθμό δεν κατέβηκε μαζί με τα άλλα παιδιά. Το βρήκαν αναστατωμένο και να κλαίει.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά καθώς ένα 5χρονο αγοράκι έμεινε ξεχασμένο μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο για πάνω από 6 ώρες!

Όταν το βρήκαν το παιδάκι έκλαιγε αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας στην Κηφισιά και κατήγγειλε πως χθες Δευτέρα (13/05/2024) στις 08:00 παρέδωσε τον 5χρονο στο σχολικό λεωφορείο, για να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής.

Φαίνεται πως το 5χρονο αγοράκι αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου. Τα υπόλοιπα παιδιά αποβιβάστηκαν, με τον οδηγό του λεωφορείου και την 70χρονη συνοδό να μην αντιλαμβάνονται πως το παιδί βρισκόταν εντός του σχολικού λεωφορείου, ξεχνώντας μέσα τον 5χρονο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στις 14:00 το μεσημέρι το νηπιαγωγείο ενημέρωσε τους γονείς για το περιστατικό, καθώς ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και εντόπισε τον 5χρονο, ο οποίος ήταν αναστατωμένος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook