Την πολύ επιτυχημένη ιστορία ενός Θεσσαλονικιού που έφτιαξε μια νεοφυή επιχείρηση και πλέον συνεργάζεται με τη NASA, την Google και την Pfizer παρουσίασε η «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

Ο κ. Γιώργος Κυριάκου και η ομάδα του ανακάλυψαν ένα σύστημα επιτραπέζιων εκτυπωτών και συναρμολογητών που εκτυπώνουν πλακέτες ηλεκτρονικών συστημάτων.

Κάπως έτσι, ο Έλληνας επιστήμονας από… τον φούρνο του σπιτιού του βρέθηκε να συνεργάζεται με παγκόσμιους κολοσσούς και να έχει γραφεία στη Νέα Υόρκη.

«Όταν παράγουμε μια ηλεκτρονική πλακέτα, πάντα περνάει από μια διαδικασία ψησίματος. Αυτό συμβαίνει με ένα πολύ συγκεκριμένο θερμικό προφίλ. Στα πρώτα μας βήματα, όταν δεν υπήρχαν οι απαραίτητοι πόροι, χρησιμοποιούσαμε όποιο μέσο είναι διαθέσιμο, όπως η κουζίνα» σημείωσε μιλώντας στο MEGA.

«H πορεία οποιασδήποτε νεοφυούς εταιρείας είναι ίδια είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Ξεκινάς με μια ομάδα, μια ιδέα, ένα μεράκι και βλέπεις αν μπορείς να πας εκεί που θέλεις με πολύ απλά υλικά» υπογράμμισε.

Μεταξύ των πελατών του συγκαταλέγονται και ελληνικοί οργανισμοί και πανεπιστήμια, ενώ όπως είπε ο ίδιος, η χώρα κάνει βήματα σιγά σιγά, δίνοντας χώρο στις νεοφυείς επιχειρήσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook