«Έχω ανθρώπους γύρω – γύρω και θα σας πυροβολήσουν» απειλούσε η μητέρα που άρπαξε τα ανήλικα παιδιά της από τη δομή προστασίας

Νέα στοιχεία για την υπόθεση αρπαγής τεσσάρων αδερφών , ηλικίας από 2-6 ετών, από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, έδωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέσω του ΑΝΤ1.

Πληροφορίες που σοκάρουν έδωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την υπόθεση αρπαγής ανηλίκων από δομή παιδικής προστασίας στο Ίλιον.
Ο Κώστας Γιαννόπουλος, εξηγώντας πως τα παιδιά φιλοξενούνταν στον χώρο με εισαγγελική εντολή κι ότι ο χώρος δεν ανήκει στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά σε άλλη οργάνωση και περιέγραψε τον μαφιόζικο τρόπο με τον οποίο η γυναίκα πήρε τα παιδιά της από εκεί.

Η γυναίκα είχε πάει με προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει και άνοιξε τον φράχτη με αιχμηρό αντικείμενο, απειλώντας τους ανθρώπους που ήταν εκεί.

Τους είπε μάλιστα πως, «έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν», πήρε τα τέσσερα ανήλικα αδέρφια, ηλικίας 2 με 6 ετών και εξαφανίστηκαν.

Το Amber Alert ενεργοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook