Προκάλεσε ζημιές σε δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα. Κάτοικοι της περιοχής ακινητοποίησαν τον οδηγό του τζιπ έπειτα από την τρελή πορεία μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο.

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου στην Κυψέλη όταν οδηγός τζιπ κινήθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ακολουθώντας τρελή πορεία στα στενά της περιοχής, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές σε αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή του OPEN “Ώρα Ελλάδος”, οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν από τα σπίτια τους αφού άκουσαν ένα πολύ δυνατό θόρυβο που τους αναστάτωσε. Ήταν η στιγμή που το τζιπ ξεκίνησε να προσκρούει σε σταθμευμένα οχήματα.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, κάτοικοι που βρίσκονταν στο σημείο ακινητοποίησαν τον οδηγό του οχήματος, όταν βγήκε απο αυτό καθώς του έσκασαν να λάστιχα, προκειμένου να μη διαφύγει, μέχρι να φτάσει η Αστυνομία.

Η “τρελή” πορεία του αυτοκινήτου ξεκίνησε στην 3ης Σεπτεμβρίου, με τον οδηγό να στρίβει στην οδό Κεφαλληνίας και να χτυπά δεκάδες οχήματα που ήταν παρκαρισμένα, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές. Όπως είπαν μάρτυρες ο οδηγός μιλούσε στο κινητό, έτρεχε με πάνω από 100 χιλιόμετρα και φέρεται να ήταν και μεθυσμένος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook