Συνεχείς οι επιθέσεις του 50χρονου στην 40χρονη πρώην σύζυγο του παρά το διαζύγιο και τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία που εκκρεμούσαν σε βάρος του.

Ένα ακόμη έγκλημα με θύμα γυναίκα τάραξε τη χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης, με μια 40χρονη υπήκοο Αλβανίας και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών να πέφτει νεκρή στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους στο Μενίδι, και μόλις 50 μέτρα από το νέο σπίτι που είχε νοικιάσει με τα παιδιά της.

Τη γυναίκα εντόπισαν περίοικοι γύρω στις 6 το πρωί στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους, στο Μενίδι να κείτεται νεκρή. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Την ίδια ώρα το φώς της δημοσιότητας βλέπει βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο καταγράφει εικόνες λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι. Στο βίντεο διακρίνεται η άτυχη γυναίκα να κείτεται στο έδαφος μετά το μαχαίρωμα στην κοιλιακή χώρα.

Ο τρόπος που έγινε το φρικτό έγκλημα στη μέση του δρόμου, με το φονικό όπλο – ένα μαχαίρι – να μένει καρφωμένο στο σώμα του θύματος, αλλά και το παρελθόν που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών, που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το πρόσωπο που της επιτέθηκε, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ως δράστη τον πρώην σύζυγο της , επίσης Αλβανικής καταγωγής που αναζητείται.

«Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά»
Μάρτυρας που μίλησε στην κάμερα του MEGA ανέφερε πως, αμέσως μετά την δολοφονία έφτασε στο σημείο η κόρη της 40χρονης, άρχιζε να κλαίει και να φωνάζει στους αστυνομικούς και να λέει «αφήστε με να περάσω νομίζω είναι η μαμά μου», ζητούσε βοήθεια, έκλαιγε και μιλούσε στο τηλέφωνο με τον ανήλικο επίσης αδερφό της λέγοντάς του, «ο μπαμπάς μάλλον σκότωσε την μαμά».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ το χρονικό των καταγγελιών για την ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της άτυχης γυναίκας :
Στις 3-4-2013, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Στις 18-9-2022, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Υπήρξε δικαστική απόφαση με την οποία ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα.

Στις 7-5-2024, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε ρητή δικάσιμο για αύριο, Παρασκευή (17.05.24) και τον άφησε ελεύθερο.

Σημειώνεται πως το Μεγάλο Σάββατο (07.05.24) η 40χρονη σε άθλια κατάσταση, πέρασε το κατώφλι του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι και κατήγγειλε τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, λέγοντας ότι την είχε χτυπήσει άγρια και την είχε γδύσει.

Μάλιστα, είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Τότε οι αστυνομικοί της πρότειναν την εγκατάσταση panic button, δίνοντας της μάλιστα και κωδικό και τη μεταφορά της σε δομή (safe house), εκείνη αρνήθηκε, προφανώς γιατί δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook