Ιδιοκτήτης διαμερίσματος ξυλοκόπησε άγρια καθαρίστρια αφού πρώτα προσπάθησε να την βιάσει Η γυναίκα αιμόφυρτη και με σκισμένα τα ρούχα της κατάφερε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη

Ένας 53χρονος Αλβανός ιδιοκτήτης διαμερίσματος στα Πετράλωνα προσέλαβε Ελληνίδα καθαρίστρια για να του τακτοποιήσει το σπίτι και όταν εκείνη άρχισε ν ακάνει δουλειές της επιτέθηκε για να την βιάσει. Η γυναίκα αντιστάθηκε και τότε άρχισε να την χτυπά με γροθιές και κλωτσιές διώχνοντας την από το σπίτι.

Η 53χρονη, σε άθλια κατάσταση, αιμόφυρτη, με σχισμένα ρούχα και σπασμένη γνάθο, βρήκε το κουράγιο να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί συλληφθεί ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας η άγρια επίθεση, σημειώθηκε το απόγευμα της 18ης Μαΐου, στο διαμέρισμα του 53χρονου ιδιοκτήτη , αλβανικής καταγωγής στην Καλλιρρόης στα Πετράλωνα.

Όπως αποδείχτηκε όμως ο 53χρονος είχε άλλους σκοπούς. Σε ανύποπτο χρόνο και ενώ η γυναίκα καθάριζε, όρμησε πάνω της, της έσκισε τα ρούχα και προσπάθησε να τη βιάσει.

Το θύμα πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και τότε ο δράστης, με απίστευτη μανία, άρχισε να την χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα σε σημείο που της έσπασε την γνάθο.

Στη συνέχεια την έσυρε έξω από το διαμέρισμα, κυριολεκτικά την πέταξε και κλείδωσε την πόρτα. Η 53χρονη παρά το σοκ που είχε υποστεί και τα τραύματα που έφερε, βρήκε το κουράγιο και κάλεσε το 100 με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης να μεταβούν άμεσα στο σημείο, να χτυπήσουν το κουδούνι και μετά την αναγνώριση του θύματος να περάσουν χειροπέδες στον δράστη και να το οδηγήσουν στο Τμήμα της Ακροπόλεως.
Σε βάρος του δράστη και καοποιητή ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαίου , ενώ μέχρι τότε κρατείται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook