Στο εργοστάσιο που ξέσπασε η φωτιά δεν υπήρχαν εργαζόμενοι εκείνη την και δεν κινδύνευσε άνθρωπος. Σημειώθηκαν μάλιστα και εκρήξεις από τα υλικά που υπήρχαν στο εσωτερικό.

Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας Γιαννίτση στην βιομηχανική περιοχή της Λαμίας από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις 9.30 το βράδυ χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί η αιτία.

Η συγκεκριμένη εταιρεία εμπλέκεται στην πρόσφατη υπόθεση ομαδικής δηλητηρίασης μαθητών. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, γονείς κατήγγειλαν εταιρεία που παρασκεύζε σχολικά γεύματα λέγοντας ότι η κατανάλωση τους είχε ως αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν δεκάδες μαθητές.


Παρά την τεράστια κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής με συνολικά 18 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο και 40 πυροσβέστες, αλλά και υδροφόρες του Δήμου Λαμιέων, η πυρκαγιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Όταν ξέσπασε η φωτιά ευτυχώς δεν υπήρχαν εργαζόμενοι εκείνη την ώρα στην επιχείρηση και δεν κινδύνευσε άνθρωπος. Σημειώθηκαν μάλιστα και εκρήξεις από τα υλικά που υπήρχαν στο εσωτερικό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook