Σήμερα υποστήριξε στην απολογία του ότι μετάνιωσε για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Προφυλακίστηκε , μετά την απολογία του, ο 50χρονος κατηγορούμενος, αλβανικής καταγωγής που την άγρια δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του με 17 μαχαιριές, μέσα στο δρόμο, στο Μενίδι.

Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος που απολογήθηκε για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, φέρεται ενώπιον της 28ης ανακρίτριας να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του την οποία φέρεται να ομολόγησε στην δικαστική λειτουργό, όπως έκανε και στους αστυνομικούς λίγο μετά την σύλληψη του.

Ο 50χρονος κθ ομολογία δολοφονίας φέρεται να δήλωσε ότι αμέσως μετά το έγκλημα μετάνιωσε, αλλάζοντας την αρχική του στάση στους αστυνομικούς που τον είχαν ανακρίνει. Σε πρώτη φάση μετά τη σύλληψη του είχε εμφανιστεί αμετανόητος λέγοντας ότι «δεν άντεχε να βλέπει την πρώην σύζυγο του με το φίλο της και εκείνος να δουλεέυι σε δύο δουλειές για να της δίνει χρήματα»

Επίσης φέρεται να αντέκρουσε και τα τις πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας ότι δεν υπέγραψε την άδεια στον 15χρονο γιό του για να πάει στην κηδεία της μητέρας τους στην Αλβανία, με την αλβανική πρεσβεία να παρεμβαίνει για το ταξίδι του ανήλικου αγοριού.

«Δεν ισχύει», φέρεται να είπε σήμερα στην ανακρίτρια, ‘ότι « δεν υπόγραψα για να πάει ο γιός μου στην κηδεία της μητέρας του» στον Αυλώνα στην Αλβανία, όπου έγινε η κηδεία της.

Σύμφωνα με την δικογραφία, ο 50χρονος, που είχε καταγγελθεί τουλάχιστον τρεις φορές για ενδοοικογενειακή βία από το θύμα, έστησε καρτέρι θανάτου στην 40χρονη γυναίκα και όταν την είδε την πλησίασε και άρχισε να την χτυπά με το μαχαίρι που είχε μαζί του, αφήνοντάς τη, αιμόφυρτη.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν μετά την απολογία του, ότι πρέπει ν απροφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook