Ο 40χρονος οδηγός του λεωφορείου την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε. Συνελήφθη μετά από καταγγελία της 25χρονης γυναίκας.

Τη φρίκη έζησε μια 25χρονη γυναίκα υπάλληλος εταιρίας στα χέρια του 40χρονου οδηγού του λεωφορείου της εταιρίας στον Ασπρόπυργο που μετέφερε τους εργαζόμενους στη δουλειά τους.

Ο οδηγός λεωφορείου, επιτέθηκε και βίασε με τέτοια βαρβαρότητα την 25χρονη υπάλληλο, σε σημείο που της αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και η κοπέλα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ο κτηνώδης βιασμός της άτυχης κοπέλας συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, 13 Μαΐου.Όπως όλα δείχνουν ο 45χρονος οδηγός Αλβανικής καταγωγής την είχε βάλει στο μάτι και κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο για να την παγιδεύσει.

Η κοπέλα περίμενε το λεωφορείο όπως κάθε ημέρα στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου.

Η κοπέλα περίμενε το λεωφορείο στις 06:00 τα ξημερώματα όπως κάθε ημέρα στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου για να πάει στη δουλειά της .

Ο 45χρονος Αλβανός οδηγός όμως της είπε ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και ότι θα επέστρεφε να την πάρει για να την μεταφέρει στην επιχείρηση. Με αυτήν την πρόφαση την απομόνωσε και επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα την επιβίβασε στο λεωφορείο αλλά αντί να την μεταφέρει στην εταιρία την πήγε σε ερημική τοποθεσία , σταμάτησε το όχημα , την πλησίασε την έγδυσε και παρά την αντίσταση της και τα παρακάλια την ακινητοποίησε και τη βίασε με πρωτοφανή βαρβαρότητα.

Όταν ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη είχε το θράσος να της πεί να …ηρεμήσει σα να μην συνέβαινε τίποτα και στη συνέχεια έβαλε μπροστά το λεωφορείο και την πήγε στη δουλειά της.

Σε κατάσταση σοκ και ενώ αιμορραγούσε γεννητικά της όργανα, η κοπέλα πήγε στην αστυνομία στον Ασπρόπυργο και κατήγγειλε τον βιαστή, ενώ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου εξετάστηκε και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες .

Με βάση την περιγραφή που έδωσε για τον βιαστή της, οι Αστυνομικοί από το τμήμα Ασπροπύργου τον βρήκαν και τον συνέλαβαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook