Ο οδηγός του λεωφορείου έστησε παγίδα στην 27χρονη υπάλληλο προκειμένου να την απομονώσει και να τη βιάσει.

Έκπληξη προκαλεί η απόφαση των δικαστικών αρχών να αφεθεί ελεύθερος ο 46χρονος οδηγός λεωφορείου εταιρίας ο οποίος φέρεται ότι βίασε στον Ασπρόπυργο, μια 27χρονη υπάλληλο εργαζόμενη στην ίδια εταιρία με τέτοια αγριότητα που η νεαρή γυναίκα αιμορραγούσε στα γεννητικά όργανα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν ακριβείς λεπτομέρειες για το γεγονός ότι ο καταγγελλόμενος ως δράστης του άγριου βιασμού αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες στις δικαστικές αρχές δεν έχει φτάσει η ιστροδικαστική εξέταση της 27χρονης που τον κατήγγειλε και όταν αυτό γίνει θα επαναξιολογηθεί αν θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι να δικαστεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο κτηνώδης βιασμός της άτυχης κοπέλας συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, 13 Μαΐου.Όπως όλα δείχνουν ο 46χρονος οδηγός Αλβανικής καταγωγής την είχε βάλει στο μάτι και κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο για να την παγιδεύσει.

Η κοπέλα περίμενε το λεωφορείο όπως κάθε ημέρα στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου.

Η κοπέλα περίμενε το λεωφορείο στις 06:00 τα ξημερώματα όπως κάθε ημέρα στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου για να πάει στη δουλειά της .

Ο 46χρονος Αλβανός οδηγός όμως της είπε ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και ότι θα επέστρεφε να την πάρει για να την μεταφέρει στην επιχείρηση. Με αυτήν την πρόφαση την απομόνωσε και επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα την επιβίβασε στο λεωφορείο αλλά αντί να την μεταφέρει στην εταιρία την πήγε σε ερημική τοποθεσία , σταμάτησε το όχημα , την πλησίασε την έγδυσε και παρά την αντίσταση της και τα παρακάλια την ακινητοποίησε και τη βίασε με πρωτοφανή βαρβαρότητα.

Όταν ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη είχε το θράσος να της πεί να …ηρεμήσει σα να μην συνέβαινε τίποτα και στη συνέχεια έβαλε μπροστά το λεωφορείο και την πήγε στη δουλειά της.

Σε κατάσταση σοκ και ενώ αιμορραγούσε γεννητικά της όργανα, η κοπέλα πήγε στην αστυνομία στον Ασπρόπυργο και κατήγγειλε τον βιαστή, ενώ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου εξετάστηκε και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες .

Με βάση την περιγραφή που έδωσε για τον βιαστή της, οι Αστυνομικοί από το τμήμα Ασπροπύργου τον βρήκαν και τον συνέλαβαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook