Είναι το δεύτερο βίαιο περιστατικό στον πιο πολυσύχναστο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε τρεις μήνες,

Νέα επίθεση σε κοπέλα στην Ερμού, έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (22/5/24), στον πιο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας, ενώ η κοπέλα περπατούσε μαζί με την παρέα της.

Σύμφωνα με το TLIVE στον Alpha , η κοπέλα κατέβαινε την Ερμού, όταν ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα που της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και στην καρωτίδα.

Η κοπέλα έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε!

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και από τις περιγραφές των μαρτύρων εντόπισαν γρήγορα τον άνδρα που έκανε την επίθεση.

Λίγο πιο κάτω, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του σταθμού, συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης –χωρίς να προβάλλει αντίσταση– ένας νεαρός άνδρας από το Αφγανιστάν και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως όπου και τον αναγνώρισε η κοπέλα. Ήταν στη χώρα μας από το 2016…

«Αυτός το είχε ξανακάνει, πιο κάτω, πριν 4 – 5 μήνες. Ο ίδιος… Κάτω στην εκκλησία (στην Ερμού) πάλι έκανε το ίδιο συμβάν. Πάλι είχε χτυπήσει. Τον έπιασαν, δεν έφερε αντίσταση. Τον έπιασαν και μετά από μια μέρα – δύο, τον είδα πάλι εγώ έξω» είπε στο TLIVE ο λατερνατζής που ήταν παρών στο περιστατικό με την κοπέλα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί». Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό σε λιγότερο από τρεις μήνες μετά από την επίθεση με μαχαίρι στην 22χρονη φοιτήτρια από Αφγανό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook