Όλα όσα είπε η η εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, για το πώς έφτασε η Αστυνομία στην αποκάλυψη του φορτίου των 210 κιλών κοκαίνης στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως είπε η εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου στο Action24 άνδρας της δίωξης είχε διεισδύσει στο κύκλωμα που παρέλαβε τα 210 κιλά κοκαΐνης από τον Πειραιά και αυτός ήταν που έδινε τις απαραίτητες πληροφορίες και αποκάλυψε το κύκλωμα που κατέληξε στις 4 συλλήψεις, δύο Ελλήνων και δύο Αλβανών.

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε για τα 210 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκε κρυμμένο μέσα σε φορτίο με γαρίδες στον Πειραιά, σημειώνοτας ότι και οι αστυνομικοί βρέθηκαν προ εκπλήξεως με την αποκάλυψη μια΄ς τόσο μεγάλης ποσότητας κοκαίνης.

Αναφέρθηκε επίσης , και στα 100 κιλά κοκαΐνης λέγοντας πως η αστυνομία ακόμα δεν γνωρίζει ποιοι θα το παραλάμβαναν, χαρακτηρίζοντάς το «ορφανό».

Σημείωσε πως τα 100 κιλά κοκαΐνης δεν φαίνεται να συνδέονται με τα 210 κιλά, που εντοπίστηκαν αρχικά, η τουλάχιστον επί του παρόντος δεν υπάρχουν στοιχεία γι αυτό αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθούν ποιοι θα παραλάμβαναν την κοκαίνη και πώς θα τη διακινούσαν.

Η κ. Δημογλίδου τόνισε ότι τα 210 κιλά κοκαΐνης αρχικά θα μεταφέρονταν στην Αλβανία και από εκεί θα διακινούνταν σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Υπογράμμισε πως οι συλληφθέντες είναι 4, 3 αλλοδαποί και 1 Έλληνας, ενώ αποκάλυψε πως ο ένας αλλοδαπός είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2017 με την υπόθεση των ναρκωτικών Captagon και εκκρεμούσε εις βάρος του δικαστική απόφαση για κάθειρξη 20 ετών. Η ίδια υπογράμμισε πως ο Έλληνας είχε συλληφθεί το 2012 στην Κόστα Ρίκα για τρομοκρατία.

Σε αυτό το σημείο αποκάλυψε πως η δίωξη ναρκωτικών εντόπισε τη μεγάλη ποσότητα, καθώς είχε διεισδύσει δικός της άνθρωπο στο κύκλωμα, που είχε απόλυτη γνώση των κινήσεων του κυκλώματος και έδινε πληροφορίες στη δίωξη. Μάλιστα, όπως είπε ο άνδρας αυτός δεν έγινε αντιληπτός και έτσι οι Αρχές οδηγήθηκαν στο κοντέινερ με τα 210 κιλά κοκαΐνης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook