«Αυτός πάει και κλέβει βενζίνη σε όλα τα μηχανάκια. Όπου βρει μηχανές παρκαρισμένες πάει, τις βλέπει, τις τσεκάρει και πάει και κλέβει την βενζίνη», λέει κάτοικος της περιοχής

Κυκλοφορεί με ένα μπετόνι και έναν σωλήνα στα χέρια και αδειάζει κάθε ντεπόζιτο από μηχανή που βρίσκει στο διάβα του.

Οι μαρτυρίες και τα βίντεο ντοκουμέντα που παρουσιάζει αποκλειστικά το LIVE NEWS φανερώνουν τη δράση ενός άντρα στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

«Είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος και το έχει κάνει και σε άλλους. Το έχει κάνει σε πολλά άτομα βασικά», ανέφερε θύμα κλοπής.

Κάμερα ασφαλείας τον εντοπίζει να κινείται προς τον στόχο του. Πάει στην πρώτη μηχανή που είναι παρκαρισμένη πάνω στο πεζοδρόμιο. Σκύβει, βάζει κάτω το άδειο μπετόνι και προσαρμόζει τον σωλήνα στο ντεπόζιτο της μηχανής. Το στερεώνει και σηκώνεται.

Κάνει βόλτες τριγύρω για να μην τραβήξει τα βλέμματα και παρατηρήσει κάποιος τις πραγματικές κινήσεις του. Περνάει ένα λεπτό και η βενζίνη αρχίζει να χύνεται και να κυλάει στο πεζοδρόμιο.

Έχει αφήσει το μπετόνι με τη βενζίνη να ξεχειλίζει και κοντοστέκεται στη γωνία. Συνεχίζει τις βόλτες. Ένα λεπτό αργότερα επιστρέφει στη μηχανή. Σκύβει, φτιάχνει πάλι τον σωλήνα και το μπετόνι και ξαναφεύγει.

«Μου έκοψε όλους τους σωλήνες, δεν είναι το θέμα ότι θα πάρει 5€ βενζίνη, το θέμα είναι η ζημιά. Γιατί μετά η μηχανή μένει εκεί. Πρέπει να το πας στο συνεργείο, πρέπει να πάρεις βενζίνη με μπουκάλι να βάλεις μέσα στη μηχανή, δηλαδή είναι ταλαιπωρία όλο αυτό», είπε θύμα κλοπής.

Όπως καταγγέλλουν άνθρωποι της γειτονιάς, ο συγκεκριμένος άνδρας τους είναι γνωστός φατσικά, καθώς είναι κάτι που κάνει επανειλημμένα.

«Αυτός πάει και κλέβει βενζίνη σε όλα τα μηχανάκια. Όπου βρει μηχανές παρκαρισμένες πάει, τις βλέπει, τις τσεκάρει και πάει και κλέβει την βενζίνη. Το θέμα δεν είναι ότι κλέβει την βενζίνη, το θέμα είναι ότι κάνει ζημιά. Εμένα την πρώτη φορά μου είχε κάνει 200€ ζημιά».

Για τον άνθρωπο που καταγγέλλει το περιστατικό στο LIVE NEWS, είναι η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα του συγκεκριμένου μέσα σε ένα μήνα.

«Τη πρώτη φορά βασικά μου έκανε μεγάλη ζημιά, την δεύτερη τον είδαμε από τις κάμερες, γιατί έβαλα κάμερα για αυτό το λόγο και τον είδε ένας γείτονας και του φώναζε, ήταν στο μπαλκόνι».
Σχεδόν καθημερινά, εξακολουθούν να βρίσκουν άδεια τα ντεπόζιτα με τον άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να συνεχίζει τη δράση του ανενόχλητος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook