Ελεύθερος αφέθηκε ο 57χρονος που προσήχθη χθες το βράδυ στη Νίκαια, μετά την καταγγελία της συζύγου του πως της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε.

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται ότι έκανε η 57χρονη στη Νίκαια, η οποία νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από χθες το βράδυ με σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά.Η γυναίκα τραυματισμένη είχε τηλεφωνήσει χτες στο 100 λέγοντας «ελάτε με μαχαίρωσε ο άντρας μου».

Όπως προκύπτει όμως από την εκτίμηση του ιατροδικαστική η 57χρονη γυναίκα από το Περού φαίνεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της και κατήγγειλε τον 57 χρονο σύζυγο της πιθανότατα για λόγους εκδίκησης και από απεςλπισία καθώς σύνφωνα με τις πληορφορίες είχε πέσει κατ επανάληψη θύμα ενδοοικογενειακής βίας εκ μέρους του.

Νίκαια: Ελεύθερος ο πρώην σύζυγος της 57χρονης – Δεν προκύπτουν στοιχεία για παρουσία του  στο σπίτι 

Επίσης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τις καταθέσεις δεν προκύπτει ούτε η παρουσία του άνδρα στο σπίτι της Νίκαιας, όπου βρέθηκε η γυναίκα. Αντιθέτως, φαίνεται να ήταν μακριά από την περιοχή.

Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ από την πλευρά της η εισαγγελέας διέταξε να σχηματιστεί δικογραφία χωρίς σύλληψη και μετά το πέρας της νοσηλείας της γυναίκας να γίνει ακούσιος εγκλεισμός για ψυχολογική στήριξη.
Μπορεί αυτή τη φορά για τον τραυματισμό της γυναίκας να μην ευθύνεται ο άντρας της ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν είχε συλληφθεί 6 φορές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της : Μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και τρεις φορές το 2024 και αφού πέρασε αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος. Την τελευταία φορά στις 27 Απριλίου η γυναίκα είχε ερωτηθεί ξανά αν ήθελε κουμπί πανικού ή να μεταφερθεί σε δομή προστασίας αλλά δεν επιθυμούσε.

Σταύρος Μπαλάσκας: «Κατά την διακομιδή της γυναίκας στο νοσοκομείο το μαχαίρι δεν αφαιρέθηκε»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, ανέφερε στο MEGA σχετικά με την υπόθεση:

«Κατά την διακομιδή της γυναίκας στο νοσοκομείο το μαχαίρι δεν αφαιρέθηκε, καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι αστυνομικοί με γιατρό πώς να αντιμετωπίσουν το περιστατικό δέχθηκαν την εντολή να μην αφαιρεθεί λόγου φόβου πρόκλησης αιμορραγίας. Έτσι αυτή η γυναίκα βρήκε το θάρρος να καρφώσει στην κοιλιά της ένα ολόκληρο μαχαίρι», είπε αρχικά ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

Και πρόσθεσε: «Ο σύζυγος έχει κατηγορηθεί από το 2021 πολλές φορές από την γυναίκα του για κακοποιητική συμπεριφορά με 2 – 3 φορές να έχει αθωωθεί. Θα απαγγελθούν κατηγορίες στην κυρία».

Νίκαια: Ο άνδρας έχει συλληφθεί στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο – Για ερωτική αντιζηλία κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook