Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της 8χρονης μαθήτριας στήθηκε από Αστυνομία, ΕΜΑΚ και εθελοντές προκειμένου να εντοπιστεί η ανήλικη. Επιστρατεύτηκαν drone και σκύλοι

Βρέθηκε τελικά σώα και αβλαβής μετά από 3 και πλέον ώρες η μαθήτρια Β’ Δημοτικού που εξαφανίστηκε σε σχολική εκδρομή.

Το 8χρονο κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις ώρες κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου Το κοριτσάκι εντόπισαν άνδρες της ΕΜΑΚ και τους είπε ότι έχασε τον προσανατολισμό της.

Ο συναγερμός για την εξαφάνιση της μαθήτριας της Β Δημοτικού χτύπησε στις 11:45 στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς δηλώθηκε η εξαφάνιση της ενώ βρισκόταν εκεί με συμμαθητές της, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Για την αναζήτηση του κοριτσιού, που είναι μαθήτρια στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην Ανάληψη, κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ επιστρατεύηκαν drone και ειδικοί σκύλους της 2ης ΕΜΑΚ.

Τελικά, η μαθήτρια εντοπίστηκε σώα από αστυνομικό γύρω στις 14:30 και μπήκε, έτσι, αίσιο τέλος στην περιπέτειά της.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε στο δάσος του Πλατανορέματος, καθώς όπως είπε έχασε τον προσανατολισμό της και χάθηκε από τους συμμαθητές της Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της και δεν χρήζει ιατρικής φροντίδας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, για τον εντοπισμό της επιχείρησαν 15 πυροσβέστες, 2 ειδικοί σκύλοι, η ΕΜΑΚ, αστυνομικές δυνάμεις, το Drone «Ίκαρος» ενώ στο σημείο έσπευσαν και εθελοντικές οργανώσεις με ειδικά σκυλιά και drones.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook