Τη φρίκη που έζησε στα χέρια του βασανιστή και βιαστή της περιέγραψε στους αστυνομικούς η 33χρονη που βρέθηκε καταχτυπημένη σε εγκαταλελειμένο κτήριο στην Ομόνοια.

Οι αστυνομικοί που άκουσαν γυναικείες φωνές να καλούν σε βοήθεια από εγκαταλελειμμένο κτήριo στην οδό Σωκράτους και Ξούθου  στην Ομόνοια δεν περίμεναν να αντικρύσουν τέτοια βαρβαρότητα

Βρήκαν την 33χρονη δεμένη σε ένα κρεβάτι, αιμόφυρτη από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, σε σοκ. Τα όσα είπε στους αστυνομικούς αποτυπώνουν τη φρίκη και τα μαρτύρια που έζησε στα χέρια ενός 27χρονου από την Παλαιστίνη, ο οποίος είχε συλληφθεί για άλλη αιτία και πλέον κατηγορείται για το βιασμό και τις βαριές σωματικές βλάβες που της προκάλεσε. .

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Οι αστυνομικοί σπάνε το λουκέτο και στον πρώτο όροφο βρίσκουν την 33χρονη δεμένη χειροπόδαρα σε κρεβάτι σε άθλια κατάσταση.
Η γυναίκα αποκαλύπτει στους αστυνομικούς πως είχε πέσει θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού από έναν άντρα που έφτασε στο σημείο να την μαχαιρώνει.

«Τον συνάντησα και συμφώνησα να πάμε μαζί στο σπίτι του. Όταν φτάσαμε όμως άρχισε να με χτυπάει με ένα μεγάλο ξύλο. Τον παρακαλούσα να σταματήσει αλλά δεν το έκανε. Με βίαζε και συνέχιζε να με χτυπάει. Κάποια στιγμή λιποθύμησα», ανέφερε η 33χρονη, σύμφωνα με το MEGA .

Όπως ανέφερε το θύμα είχε γνωρίσει τον 27χρονο λίγες ώρες νωρίτερα και δέχτηκε να πάνε στο μέρος, που της είχε πει ότι έμενε. Μόλις έκλεισε η πόρτα, η γυναίκα άρχισε να δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο.

«Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ήμουν δεμένη στο κρεβάτι. Φώναζα για βοήθεια αλλά δεν με άκουγε κανείς. Έχανα αίμα και πονούσα σε διάφορα σημεία του σώματός μου», είπε η 33χρονη.

Ο 27χρονος που πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα, αντιμετωπίζει κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά», λέει η  μητέρα της – Την έχει χτυπήσει πολύ άσχημα, δεν μπορεί να μιλήσει 
Η 33χρονη παραμένει στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους, ενώ έχει δεχτεί χτυπήματα στη γνάθος, όπως αποκάλυψε στο Live News η μητέρα της νεαρής γυναίκας.

Επίσης την έχει χτυπήσει και έχει κατάγματα στα χέρι και στα πόδια της , έχει μαχαιριές στο μηρό , ενώ την έχει τραυματίσει και στο μάτι.

«Μάλλον με βία την κράτησε, γιατί απ’ ότι κατάλαβα την είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και την κράταγε εκεί μέρες. Ήθελε να φύγει, την είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος».

Όπως είπε η μητέρα της 33χρονης, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 27χρονος χτύπησε την κόρη της.

«Φοβάται, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που την έστειλε στο νοσοκομείο. Την είχε χτυπήσει πριν από 2 μήνες, είχε σημάδια στα μάτια και στο κεφάλι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook