Ο 27χρονος με καταγωγή από την Παλαιστίνη, κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βιασμό, αρπαγή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η 33χρονη γυναίκα που βρέθηκε δεμένη, χτυπημένη άγρια και βιασμένη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Ομόνοια, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια και στα πόδια, είναι μαχαιρωμένη στο μηρό και υποστηρίζεται αναπνευστικά με οξυγόνο.

Ο δράστης,, μετά την άγρια κακοποίηση και το βιασμό της γυναίκας την άφησε δεμένη και αιμόφυρτη σε κτίριο στην οδό Σωκράτους και Ξούθου, έβαλε λουκέτο στην πόρτα κι έφυγε .

Η 33χρονη όταν συνήλθε άρχισε να ακαλεί σε βοήθεια και τότε τη αστυνομικοί που περιπολούσαν στο σημείο την άκουσαν , έσπασαν το λουκέτο και τη βρήκαν.

Η γυναίκα εξιστόρηση την εφιαλτική περιπέτεια της και ανέφερε ως δράστη έναν 27χρονο με καταγωγή από Παλαιστίνη , ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί μετά από τροχαίο έλεγχο για άλλο λόγο.

Η 33χρονη φέρεται να τον αναγνώρισε κι έτσι σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για βιασμό, αρπαγή σωματικές βλάβες και παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία. Ωστόσο μετά την προσαγωγή και τη δίωξη του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, δεν προχώρησαν στην προσωρινή του κράτηση καθώς δεν υπάρχει επίσημη κατάθεση από την κοπέλα, παρά μόνο προφορική , με τον φερόμενο ως δράστη να αρνείται τις κατηγορίες.

Όπως είπε η μητέρα της 33χρονης, τα πρώτα λόγια της κόρης της ήταν ότι φοβάται και αποκάλυψε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος επιτέθηκε στο παιδί της. Όπως είπε ο δράστης την έχει χτυπήσει πολύ άσχημα .
«Πονάει παντού είναι με ορό με οξυγόνο. Το έχει σακατέψει δεν περπατάει πάνω από όλα. Με βία το κράτησε (το παιδί), το είχε κλειδώσει κάπου σε ένα γκαράζ και μετά το χτύπησε με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος. Με ξύλο με σίδερο, δεμένη την είχε», είπε η μητέρα της.

«Με χτυπούσε με ένα ξύλο και με βίαζε» , είπε η 33χρονη που έχει και βαριά τραύματα στη γνάθο

«Δεν τον γνώριζα. Μου είπε να πάμε σπίτι του. Μου επιτέθηκε και με χτυπούσε, με ανάγκασε να κάνω σεξουαλικές πράξεις μαζί του και συνέχιζε να με χτυπάει. Κάποια στιγμή λιποθύμησα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα άλλο», υποστήριξε το θύμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook