Ο ανατριχιαστικός τελευταίος διάλογος της 63χρονης με τον δράστη την ώρα που την σκότωνε . Τα στοιχεία που τον πρόδωσαν

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για τον δράστη της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στο σπίτι της στην Χαλκίδας, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος και παιδικού φίλου της κόρης του θύματος.

Κίνητρο του δράστη ήταν τα χρήματα που ήξερε από την κόρη ότι υπήρχαν στο σπίτι και ήθελε να τα κλέψει καθώς ήταν εθισμένος στον τζόγο.

Τις στενές σχέσεις που είχε ο καθ ομολογία δολοφόνος με την οικογένεια, αποδεικνύει και ο σοκαριστικός διάλογος που είχε με την 63χρονη , η οποία έκπληκτη , όπως είπε ο ίδιος ο δράστης, του φώναζε τι κάνει και πως τον αγαπάει….

Όταν τη σκότωνε του φώναζε ότι τον αγαπάει
Όπως αποκάλυψε το STAR στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων , ο κατηγορούμενος με αυτά τα λόγια περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 63χρονης γυναίκας, μόλις τον είδε να βρίσκεται μέσα στο σπίτι.

«Ξαφνικά είδα την κυρία Μαρία όρθια με το πι. Τότε τα έχασα γιατί πίστευα πως θα είναι στο κρεβάτι. Μόλις με είδε με ρώτησε ”Σ… τι θες εδώ;” Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα με πιάσανε!

Τράβηξα την κυρία Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας. Εκείνη φώναζε ”Βοήθεια, τι κάνεις; Σ… σ’ αγαπάω”. Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί.

Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα».

Στην κυνική του ομολογία περιγράφει τις κινήσεις του, αμέσως μετά το έγκλημα.

«Μόλις σταμάτησε να μιλάει, γύρισα στο διαμέρισμα και έψαξα για τα λεφτά. Πήγα στο δωμάτιο της κόρης της. Ήμουν τυχερός γιατί μόλις άνοιξα τη ντουλάπα και έκανα στην άκρη τα ρούχα είδα ένα μεγάλο κουτί του καφέ. Το άνοιξα και είδα μέσα τα λεφτά. Τα πήρα και έφυγα».

Χαλκίδα: Ζήτησε συγγνώμη ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος
Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκεύη πήρε ο 37χρονος. Τα πρώτα λόγια που είπε στους συνήγορούς του ήταν «Μια μεγάλη συγγνώμη» για το κακό που προκάλεσε στην οικογένειά του και την οικογένεια του θύματος.
Τραγική φιγούρα η κόρη του θύματος που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Τα στοιχεία που πρόδωσαν τον δράστη
Το πρώτο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του 37χρονου ήταν ένα αποτύπωμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σε σημείο που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πως εντοπίστηκε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στις αρχές, τα χρήματα που βρήκε και άρπαξε ήταν περίπου 7.000 ευρώ και τα έπαιξε στον ηλεκτρονικό τζόγο.

Ο κατηγορούμενος γνώριζε για την ύπαρξη των χρημάτων, καθώς η κόρη του θύματος και κολλητή του φίλη, τού είχε πει ότι μαζεύει κάποια ψιλά σε ένα κουτί καφέ. Μάλιστα, στο παρελθόν του είχε δώσει χρήματα από αυτό το κουτί για να τα κάνει χαρτονομίσματα.

Ο κατηγορούμενος πίστευε ότι θα ήταν εύκολο να μπει στο σπίτι τις ώρες που η φίλη του ήταν στην δουλειά και να κλέψει τις οικονομίες της γυναίκας για να ικανοποιήσει τον εθισμό του στον τζόγο, όπως ο ίδιος υποστήριξε. Σχεδίασε τις κινήσεις του όμως έκανε λάθη.

Τα ντοκουμέντα που τον «έκαψαν»
Σύμφωνα με το STAR η αστυνομία είχε ντοκουμέντα που έκαψαν τον δράστη: Το μαύρο αυτοκίνητό του καταγράφηκε από κάμερες έξω από το σπίτι του θύματος. Μάλιστα οι κάμερες κάποια στιγμή τον χάνουν, για 21 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα. Είναι τα δραματικά λεπτά της ληστείας που κατέληξε σε φόνο.

Μετά το έγκλημα πήγε να παίξει τυχερά παιχνίδια
Σε άλλο ντοκουμέντο φαίνεται ατάραχος να μπαίνει σε καφέ αμέσως μετά την πράξη του και να ανοίγει εφαρμογή τυχερών παιχνιδιών για να παίξει.


Γνώριζε καλά τα κατατόπια του σπιτιού του θύματος
Λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, το Σάββατο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο 37χρονος είχε επισκεφτεί τη φίλη του στο σπίτι της, είχε κάτσει περίπου 1,5 ώρα και του δόθηκε τότε η ευκαιρία να δει και να χαρτογραφήσει καλά τον χώρο του σπιτιού

Σχεδίασε τη ληστεία την ώρα που έπινε καφέ με την κόρη του θύματος
Την επίμαχη μέρα της δολοφονίας, το πρωί, πήγε να πιεί καφέ με την κόρη του θύματος. Τότε εκείνη του ανέφερε πως το απόγευμα θα πήγαινε μία φίλη της για να φροντίσει τη μητέρα της, ωστόσο επειδή δεν είχε κλειδιά, της τα είχε αφήσει σε γλάστρα στον κήπο.

Τότε ήταν που -σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε- του μπήκε η ιδέα να πάει στο σπίτι που είχε πρόσφατα επισκεφθεί και να βρει το κουτί του καφέ με τα λεφτά. Νόμιζε πως δεν θα συναντούσε κανένα εμπόδιο αφού η 63χρονη γυναίκα θα ήταν στο κρεβάτι της, ανήμπορη να σηκωθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook