Απομακρύνθηκαν οι ξαπλώστρες στη θάλασσα και οι μεταλλικές κατασκευές από το beach bar στη Ρόδο που είχε κάνει κατάληψη σε ολόκληρη την παραλία.

Άμεση πρόσβαση και ελεύθερη χρήση έχουν πλέον όλοι οι πολίτες στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο, όπου ο ιδιοκτήτης του beach bar είχε καταλάβει την παραλία σε όλο το μήκος τοποθετώντας ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ είχε κάνει και παράνομες κατασκευές μέσα στη θάλασσα.

Το πριν

Mετά

Χτές η Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσων προχώρησε στην σφράγιση του χώρου με τη συνδρομή της Αστυνομίας και της ΑΑΔΕ και ο ιδιοκτήτης του beach bar διατάχθηκε μέσα σε 48 ώρες να απομακρύνει τις ξαπλώστρες και όλες τις κατασκευές ώστε να απελευθερωθεί ο χώρος.


Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο απομάκρυνε όλες τις παράνομες κατασκευές και η παραλία είναι πλέον ελεύθεροι για τους λουόμενους.

«Είπαμε ότι θα βάλουμε τάξη στις παραλίες και το κάνουμε πράξη. Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και πολλούς μήνες ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρανομεί. Έχουμε πλέον έναν σύγχρονο και αυστηρό νόμο που θέτει σαφείς κανόνες αδειοδότησης και λειτουργίας των επιχειρήσεων καθώς και αυστηρές ποινές και πρόστιμα σε όσους παρανομούν», τονίζει από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook