Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 37χρονος άνδρας αρχικά είχε προσαχθεί ι ως ύποπτος για το θάνατο της 11χρονης Βασιλικής, που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο.

Φρίκη για την 11χρονη Βασιλική που είχε εκδοθεί σήμα από το ¨Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της  καθώς η ανήλικη βρέθηκε νεκρή με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος άνδρας που αρχικά είχε προσαχθεί ως ύποπτος για το θάνατο της 11χρονης Βασιλικής, στον Πύργο της Ηλείας, ομολόγησε ότι την σκότωσε. Ο 37χρονος έχει συλληφθεί…

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για βιασμούς ανηλίκων. Η μητέρα του κοριτσιού είχε δηλώσει την εξαφάνισή του παιδιού.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος θα εξετάσει τη σορό για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10.06.2024, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς, όπως ανέφερε, συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο, κάτι που δυστυχώς συνέβη.

«Δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι»
Όπως είπε η μητέρα της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», χθες το απόγευμα οι δυο τους βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού τους κι έπλεναν το αυτοκίνητο. Όταν τελείωσαν η μικρή της είπε ότι θα πήγαινε στο σπίτι του παππού της, που βρίσκεται σε μια απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι τους.

Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν. Το παιδί δεν επέστρεψε στο σπίτι και οι γονείς έσπευσαν στην αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνισή της. Οι αστυνομικοί όλη τη νύχτα αναζητούσαν έστω κι ένα σημάδι της.

«Η κάμερα δείχνει την κόρη μου έως τις 22:30 έξω από τον φούρνο. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο με μαργαρίτες και λευκές παντόφλες. Τα μαλλιά της τα είχε κοτσιδάκια. Η κάμερα την έχει καταγράψει να φεύγει και να κατευθύνεται προς το σπίτι μας, αλλά το παιδί δεν ήρθε ποτέ εδώ», είπε η μητέρα.

Η αστυνομία έδειξε επίσης στους γονείς της 11χρονης ένα νέο βίντεο, που δείχνει ένα άγνωστο αυτοκίνητο να κινείται με αργή κατεύθυνση και μετά από λίγο να αναπτύσσει ταχύτητα, ενώ η μικρή φαίνεται να πηγαίνει από πίσω του τρέχοντας. Το σημείο, όπου έχει καταγραφεί το παιδί είναι αρκετά ερημικό. Οι γονείς δεν μπόρεσαν να διακρίνουν το χρώμα, αλλά ούτε και τον αριθμό κυκλοφορίας και το μόνο που ξεχώρισαν είναι ότι ήταν επιβατικό ΙΧ.
Η μητέρα τέλος είπε ότι η μικρή δεν είχε κινητό τηλέφωνο, ούτε λογαριασμούς στα social media.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook