Ο 37χρονος δράστης είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου για βιασμό ανήλικης αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους μέχρι να δικαστεί στο Εφετείο.

Συγκλονίζει η δολοφονία της 11χρονης από τη Μυρτιά στο Πύργο της Ηλείας από τον 37χρονο θείο της, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα του αλλά δεν αποκάλυψε επί του παρόντος το κίνητρο.

Οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν τον χαρακτηρίζουν ψυχρό και κυνικό και φοβούνται ότι ο δράστης πιθανόν να κακοποίησε ή να προσπάθησε να κακοποιήσει την 11χρονη Βασιλική και ανησυχώντας ότι θα το έλεγε στους γονείς της , την κατακρεούργησε στο λαιμό με το κατσαβίδι, όπως είπε.

Εκείνο που συγκλονίζει είναι ότι ο 37χρονος που είναι εξάδελφος της μητέρας της ανήλικης είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί το 2017 για βιασμό 14χρονης κοπέλας και στη συνέχεια το 2020 καταδικάστηκε από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου, σε 9 χρόνια κάθειρξη. Ωστόσο το δικαστήριο είχε κάνει δεκτό αίτημα αναστολής έκτισης της ποινής τους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση και σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Έτσι κυκλοφορούσε ελεύθερος με μόνο όρο να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Η απόφαση αυτή του έδωσε την ευχέρεια να ξανακάνει την ίδια αποτρόπαια πράξη φτάνοντας να δολοφονήσει την 11χρονη ανιψιά του.

Σύμφωνα με το MEGA   ο 37χρονος  είναι πατέρας 6 παιδιών..

Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής. Γύρω στις 9 το βράδυ η μικρή Βασιλική, φεύγει από το σπίτι της στη Μυρτιά Ηλείας για να πάει στον παππού της.

Μια κάμερα, καταγράφει ένα μαύρο αυτοκίνητο που όπως αποδεικνύεται ανήκει στον θείο της να σταματάει με αλάρμ και το κοριτσάκι να επιβιβάζεται με τη θέλησή της, καθώς αναγνώρισε τον θείο της που προφανώς εμπιστευόταν. Έτσι ξεκίνησε και ο εφιάλτης του παιδιού που κατέληξε στην άγρια δολοφονία του

Όπως όλα δείχνουν, ο 37χρονος, μετέφερε το παιδί σε αγροτική περιοχή και προσπάθησε να το βιάσει. Η μικρή αντιστάθηκε, πάλεψε και όταν όπως λένε οι πληροφορίες, ο 37χρονος κατάλαβε ότι θα μιλήσει στους γονείς της, με ένα κατσαβίδι την κατέσφαξε χτυπώντας την στο λαιμό.

Στη συνέχεια, παράτησε το θύμα του και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας με βάση το βίντεο τον προσήγαγαν ως βασικό ύποπτο και τον έκαναν να ομολογήσει.

Αυτός μάλιστα υπέδειξε το σημείο που παρέσυρε και δολοφόνησε την 11χρονη χωρίς όμως να δώσει πληροφορίες για το κίνητρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook