Χανιά: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη – Είχε προβλήματα με την καρδιά – Στρεσαρίστηκε από τον καβγά

Ιστορικό με προβλήματα καρδιάς είχε ο 20χρονος ναυαγοσώστης που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καβγά στην Κρήτη.
Παθολογικά είναι τα αίτια του θανάτου του άτυχου 20χρονου ναυαγοσώστη προχτές στις Καλύβες στα Χανιά Κρήτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του flashnews.gr ο ιατροδικαστή, με το πόρισμα του αναφέρει ότι ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη με καταγωγή από την Αλβανία προήλθε από παθολογικά αίτια και από επιπλοκές στην καρδιά του. Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω του καβγά , στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο, μετά τον άγριο, όπως φάνηκε, τσακωμό του με άλλους άνδρες.
Η στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης καταγράφεται σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το Creta24.
O 20χρόνος φαίνεται να περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, να πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και να καταρρέει έξω από κατάστημα.
Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει, προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει.
Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο, καλούν το ΕΚΑΒ, προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν τον 20χρονο, όμως εκείνος σε δευτερόλεπτα χάνει τις αισθήσεις του.
Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου για να τον επαναφέρουν, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.
Υπενθυμίζεται ότι, από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες οι οποίοι εξ αρχής θεωρούντο από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο με τον 20χρονο.
Αντιθέτως φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τους δυο Έλληνες.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι την Παρασκευή θα απολογηθούν δυο 24χρονοι για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη
Ολες οι Ειδήσεις
- Βόλος: Πέθανε στα 52 της η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά – Πριν από λίγους μήνες είχε χάσει σε τροχαίο το γιό της
- Αλέξανδρος Τσουβέλας – Σαρώνει ο «Εξωγήινος»: Ιστορική βραδιά στον Λυκαβηττό και πανελλαδική φρενίτιδα!
- Γιώργος Πατούλης: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του – «Είναι λεκτική βία» (βίντεο)
- Μητσοτάκης για Πατρών – Πύργου: Κλείνουμε μία εκκρεμότητα που έρχεται από το βαθύ παρελθόν, διορθώνουμε μία διαχρονική αδικία που ταλαιπώρησε τους πολίτες της Δ. Ελλάδας (βίντεο)
- Μητσοτάκης για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών- Πύργου: Υπερσύγχρονο έργο που θα κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη
- Κατερίνα Λιόλιου: Ποζάρει με σέξι λεοπάρ μπικίνι από τις διακοπές της στην Αλόννησο
- Η καρδιά της μουσικής χτύπησε δυνατά στο Release Athens Festival – Το opaponline.gr μετέτρεψε το φεστιβάλ σε μια μοναδική εμπειρία
- Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Σπύρος Σούκης φέρνει την «ελληνική ψυχή του μπλουζ» από τη Νέα Υόρκη στην εκπομπή «Η δική μας πόλη» – Σάββατο 02.08.2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook