Κέρκυρα: Νέα εξαφάνιση 55χρονου τουρίστα στο Μαθράκι – Έρευνες από Αστυνομία και Πυροσβεστική

Τα ίχνη του 55χρονου Αμερικανού τουρίστα έχουν χαθεί από την περασμένη Τρίτη.
Επιχείρηση για την ανεύρεση 55χρονου Αμερικανού τουρίσρα βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί Μαθράκι, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Διαποντίων στην Κέρκυρα. Συμμετέχουν Αστυνομία και Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με τον φίλο του, ο οποίος τον φιλοξενούσε, ο 55χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Τρίτη, 11 Ιουνίου.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη τρεις τουρίστες έχουν χάσει τη ζωή τους και δύο ακόμα αγνοούνται όταν βγήκαν για πεζοπορία.
Εκτός από τον βρετανό παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη το πρωί της Κυριακής (09.06.2024) μετά από μέρες ερευνών, και η υπόθεσή του έγινε πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ, την ίδια κατάληξη είχαν ένας Ολλανδός τουρίστας στο Ρέθυμνο και μία 70χρονη γυναίκα στη Σητεία.
Παράλληλα, από την Κυριακή (09.06.2024) αγνοείται ένας 74χρονος Ολλανδός στη Σάμο και από την Τρίτη αγνοείται στην Αμοργό ένας 59χρονος Αμερικανός.
Ολες οι Ειδήσεις
- Το Ιράν εξαπολύει νέο κύμα πυραύλων κατά του Ισραήλ, καθώς η ισραηλινή αεροπορία χτυπά στόχους στην Τεχεράνη
- Σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε κατώτατο μισθό 3.500 ευρώ – “Φοβόμαστε να πούμε τις αλήθειες” (βίντεο)
- Ο Τζόκοβιτς παίρνει golden visa και έρχεται μόνιμα στην Ελλάδα
- O «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Μινεσότα: Δολοφονήθηκαν βουλευτής των Δημοκρατικών και ο σύζυγος της -«Πολιτικά υποκινούμενη επίθεση» – Λίστα με 70 στόχους έχει ο δράστης
- 5ο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ – Αιχμές Παππά κατά Τσίπρα για ενδεχόμενο νέου κόμματος: «Με ποιο πρόγραμμα; Άλλο; Ποσό διαφορετικό;»,
- Παπανώτας για Καραβοκύρη: «Όποιος είναι στην κοσμάρα του, να μην τα βάζει με μένα για να γίνει διάσημος» (βίντεο)
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και το Ουκρανικό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook