Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ένα λεωφορείο από την Ξάνθη κάτω από άγνωστες συνθήκες γύρω στις 8 το πρωί. Τραγικός απολογισμός τέσσερις νεκροί .

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, όταν λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους τοπικής επιχείρησης συγκρούστηκε με ΙΧ.

Τραγικό θάνατο βρήκαν σήμερα το πρωί τέσσερις επιβαίνοντες σε ΙΧ αυτοκίνητο (δυο άντρες και δύο γυναίκες) το οποίο κινούμενο από την Ξάνθη προς την Καβάλα στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης-Τοξότες συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο το οποίο μετέφερε εργαζόμενους από τοπική επιχείρηση της περιοχής.

Στο λεωφορείο το οποίο βγήκε κι αυτό εκτός δρόμου επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση και υπάρχουν τουλάχιστον έξι τραυματίες, σύμφωνα με τοxanthinews.gr Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή πουτο ΙΧ αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο και μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα η οποία σύρθηκε πάνω από 150 m.

Οι εικόνες που έρχονται από το σημείο είναι σοκαριστικές. Βίντεο από το xanthinews.gr αποτυπώνει την απόλυτη καταστροφή μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Στο σημείο επιχείρησαν άνδρες της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους τέσσερις νεκρούς , ενώ όλοι τραυματίες έχουνε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook