Απ. Λύτρας: Βίντεο ντοκουμέντο από το κέντρο που διασκέδαζε το ζευγάρι, λίγο πριν τον ξυλαδαρμό
Από το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το ζευγάρι να διασκεδάζει σε γνωστό κέντρο, τίποτα δεν προμηνύει τα όσα θα ακολουθούσαν λίγη ώρα αργότερα
Είναι η νύχτα του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και η εκπομπή Fay’s Time του ΣΚΑΙ φέρνει στο φώς της δημοσιότητας ένα βίντεο που δείχνει τον δικηγόρο και τη σύζυγο του να διασκεδάζουν γνωστό κέντρο της παραλιακής, με παρέα άλλα ζευγάρια φίλων τους.
Είναι στο ίδιο νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
Ο δικηγόροςΑπόστολος Λύτρας , φαίνεται χαλαρός και ήρεμος ενώ είναι και χαμογελαστός. Τίποτε δεν προμηνύει την βαρβαρότητα που θα βγάλει λίγη ώρα μετά όταν το ζευγάρι θα αναχωρήσει άρον – άρον , όπως καταθέτει η σύζυγος του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας ζήλεψε από μηνύματα που λάμβανε στο κινητό της η Σοφία Πολυζωγοπούλου.
Όπως έχει περιγράψει στην συγκλονιστική κατάθεση της η Σοφία Πολυζωγοπούλου συνομιλούσε μέσω μηνυμάτων με την αδελφή της που της έστελνε βιντεάκια με την 9χρονη κόρη της που την είχε αφήσει σε εκείνη για να βγεί με το δικηγόρο σύζυγο της.
Ο Απόστολος Λύτρας άρχισε να επιδεικνύει το βίαιο πρόσωπο του , σύμφωνα με την κατάθεση της, όταν μήκαν στο αυτοκίνητο, όπου της έριξε και την πρώτη μπουνιά. «Έτρεχε πολύ, περιγράφει η Σοφία Πολυζωγοπούλου και με χτυπούσε, σταμάτησε σε κάποιο έρημο σημείο, κλεέιδωσε τις πόρτες και άρχισε να με χτυπά με γροθιά στο πρόσωπο, φώναζα να σταματήσει, είχα αίματα, τα κατάπινα και ένιωθα ότι πνίγομαι», είναι μερικά από τα όσα φρικτά βίωσε στα χέρια του.
Νωρίτερα την Τετάρτη, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της η Σοφία Πολυζωγοπούλου για την εισβολή στο σπίτι της.
Σημειώνεται πως χθες το βράδυ η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους και δικηγόρο μπήκαν στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του ποινικολόγου, για να πάρουν προσωπικά αντικείμενά του. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.
Έξω από το σπίτι βρισκόταν περιπολικό της Αστυνομίας, όμως από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το panic button, κατέφτασαν άλλα δύο περιπολικά και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα.
Από την πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου κατατέθηκε μήνυση και σε βάρος του Απόστολου Λύτρα για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.
Παράλληλα, κι ενώ αναμένεται να παραδοθεί ο γνωστός ποινικολόγος, εντός της ημέρας ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός, θα ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή του κράτηση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκοπήσεις: Από 15,1% μέχρι 16,1% το προβάδισμα της ΝΔ –Υπερ των αγροτών οι πολίτες -Αρνητική «ψήφος» σε Τσίπρα και Σαμαρά
- Γιάννης Στάνκογλου: Στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά του – Βίντεο
- Η ανάρτηση “φωτιά” από τον άνδρα που ετοιμάζεται να καταγγείλει τον πασίγνωστο τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση
- Αλεξανδρούπολη : Ανακοπή καρδιάς από ασιτία η αιτία θανάτου του τρίχρονου παιδιού, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση
- Προκλητική ανάρτηση με υπονοούμενα του Νίκου Παππά για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου – Αντέδρασα λάθος, δεν θα αναλύσω σε ποια κατάσταση ήταν ο δημοσιογράφος
- Νίκος Κουρής: Όταν η προσωπική μου ζωή έγινε θέμα, κλείστηκα στο σπίτι μου από αξιοπρέπεια (βίντεο)
- Νίκος Γιαννόπουλος: Η ανάρτηση του δημοσιογράφου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον Νίκο Παππά
- Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής στην καθημερινότητα όλων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook